Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Expresso heeft kleding voor dames en weten ons te verrassen met kledingstukken die geschikt zijn voor een casual tot chique stijl. Je vindt Expresso online bij Smit Mode. Ben je opzoek naar mooie vergelijkbare merken? Neem dan eens een kijkje bij de collectie van Tramontana of Geisha.

1 Product
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Expresso dameskleding

Expresso maakt dameskleding specifiek voor vrouwen met een uitgesproken visie. Ieder item van Expresso moet de vrouw complimenteren en mooier maken. Dat is immers waar mode voor staat en met Expresso kleding wordt dat nog even perfect benadrukt. Het Nederlandse Expresso is een op en top damesmerk. Iets dat niet alleen te zien is in iedere collectie, maar ook op het kantoor van Expresso waar bijna alleen maar vrouwen werken. Daar maken zij de Expresso mode volgens hun eigen waarde en met hun eigen vertrouwde blik die al jaren een succesvol is.

Expresso kleding voor dames

Expresso heeft kleding voor dames voor wie van moderne kleding houdt met een prachtige keuze aan verschillende opties en biedt iedere vrouw de perfecte outfit. Met ieder seizoen vier collecties blijft Expresso on-trend en door deze collecties onder te verdelen in verschillende categorieën wordt het nog makkelijker om jouw favoriete items te vinden. En niet alleen de prachtige ontwerpen maken Expresso zo’n mooi merk, het feit dat ze verder denken dan slechts kleding zorgt ervoor dat dit merk niet alleen succesvol, maar ook geliefd is. Aangesloten bij de ‘Fair Wear Foundation’ geeft al een klein beeld dat Expresso met het milieu meeleeft en hier het beste mee voor heeft, maar het gaat nog verder door het produceren van kleding van biologische katoen en van andere milieuvriendelijke stoffen. Expresso kleding, fantastische kleding.

Expresso collectie bij Smit Mode

Expresso heeft een uitgebreide collectie bij Smit Mode. Zo vind je bij ons de mooiste Expresso jurk of Expresso rok van casual tot chique. Een fijne Expresso broek voor iedere gelegenheid. Een mooie Expresso blazer die gecombineerd kan worden met een elegante Expresso blouse of Expresso top. Bekijk onze collectie van Expresso online of in één van onze winkels.

Expresso sale

Shop bij Smit Mode Expresso sale artikelen. Expresso mode voor een klein prijsje vind je op onze uitgebreide sale pagina.

Expresso online bestellen bij Smit Mode

Bij Smit Mode bestel je makkelijk en veilig Expresso kleding. Alle bestellingen worden gegarandeerd binnen 2-3 werkdagen bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL en bij een bestelling boven de €50,00 in Nederland is het verzenden geheel gratis. Je hoeft dus eigenlijk nooit meer de deur uit, want al jouw kleding kun je nu bestellen via de Smit Mode webshop. Ook het betalen vormt geen enkel probleem. Je hebt namelijk de mogelijkheid om te betalen via iDEAL, creditcard of Afterpay. Wil je toch de deur uit, neem dan een kijkje in één van onze vestigingen voor het dichtstbijzijnde verkooppunt. 

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief