Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Dit merk staat bekent om vrouwelijke silhouetten en mode met een flinke dosis fun. De kleding van Juffrouw Jansen is sexy, elegant en een beetje eigenwijs. Dankzij soepele jerseykwaliteiten hebben de jurken en blazers een perfecte pasvorm en een heerlijk draagcomfort.

58 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

  • Pagina van 2

Juffrouw Jansen, meer dan slechts een kledingmerk. Juffrouw Jansen is een fenomeen, een dame die haar kinderlijk ik nooit is verloren, maar die wel altijd stijlvol en elegant de deur uitgaat. De dame die in ieder van ons schuilt en natuurlijk ook een dame die we bij Smit Mode adoreren. Niemand weet hoe oud Juffrouw Jansen is. Ze is er altijd, perfect gekleed en vol internationale allure, maar toch oh zo Hollands. Ze vergeet nooit waar ze vandaan komt en komt altijd terug van haar wereldreizen. Maar wel met een koffer aan inspiratie, wat direct verklaart hoe het kan dat de collecties van Juffrouw Jansen altijd mooi voorlopen op de trends, maar toch keer op keer ook nog tijdloos zijn. Juffrouw Jansen is een mysterie, maar haar kleding een ervaring. En die ervaring beleeft u samen met Smit Mode.

Juffrouw Jansen online

In al haar reizen komt Juffrouw Jansen geregeld even langs bij Smit Mode. Gezellig bijkletsen en natuurlijk uren lang praten over de Juffrouw Jansen kleding voor dames, die we bij Smit Mode maar al te graag seizoen na seizoen weer verkopen. Juffrouw Jansen is eigenlijk de vrouw die we allemaal willen zijn. Elegant, stijlvol, geliefd door iedereen, maar toch ook zo gewoon gebleven en voor iedereen een vriendelijk woordje of gebaar klaar. Precies waar we bij Smit Mode van houden en ook een voorbeeld voor al ons personeel in onze vestigingen, waar u altijd welkom bent voor een gedegen advies of gewoon een gezellig praatje.

Online Juffrouw Jansen bestellen

Ja, in deze digitale wereld is natuurlijk ook Juffrouw Jansen online. Zelf is ze niet alleen te vinden op de sociale netwerken, op zoek naar de nieuwste trends, maar is de Juffrouw Jansen kleding voor dames natuurlijk ook online beschikbaar in de Smit Mode webshop. Daar waar u alles van Juffrouw Jansen makkelijk en 100% veilig kunt bestellen. Bekijk dus snel het gehele assortiment bestaande uit onder andere:

Profiteer onder andere van: ✓ Gratis verzending bij besteding vanaf €75,- ✓ 14 dagen retourgarantie ✓ Levering in 1-3 werkdagen ✓ Thuiswinkel Waarborg

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief