Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Het merk Pierre Cardin is ideaal wanneer je opzoek bent naar een nette jeans of broek. Dit merk staat bekend om zijn perfecte pasvorm en uitstekende kwaliteit. Broeken en jeans zijn beschikbaar in verschillende mooie kleuren en modellen zoals de Lyon of een chino.

31 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Het merk Pierre Cardin

Pierre Cardin Jeans-wear is het jeans merk als je zoekt naar een mooi paar jeans! Pierre Cardin is een wereldberoemd haute couture ontwerper en staat zelfs in het rijtje van de top-5 bekendste Franse personen wereldwijd. Dit komt met namen door zijn goede kwaliteit broeken en jeans voor iedereen.
Pierre Cardin is zijn hele leven al geobsedeerd door mode, ontwerpen en architectuur. Toen de jonge Pierre 14 was, werkte hij al als leerling in een modewinkel en drie jaar later verliet hij zijn thuis om voor een kledingmaker in Vichy te gaan werken. Sindsdien heeft Pierre Cardin de kledingindustrie niet meer verlaten. Pierre Cardin is een zeer gerespecteerd en gelauwerd haute couture ontwerper geworden. Hij ging de grote samenwerkingen niet uit de weg. Pierre Cardin heeft onder andere samengewerkt met Christian Dior, voor hij begon met zijn eigen label. Bij Smit Mode hebben wij een de mooiste broeken en jeans voor jou geselecteerd. Hierdoor heb jij een makkelijkere keuze uit de mooiste creaties van Pierre Cardin. 

Pierre Cardin jeans

Mannen verdienen alleen het beste. Zeker als het gaat om jeans. Wat is er beter dan jeans van een van de beste ontwerpers van de afgelopen 100 jaar? Het is dus niet gek dat wij van Smit Mode de Pierre Cardin jeans hebben toegevoegd aan ons voor jou geselecteerde assortiment. Natuurlijk is de stijl van de jeans niet zoals die van 60 jaar geleden. De broeken zijn gemaakt aan de hand van de 21ste -eeuwse mode, materiaalgebruik en kwaliteit. De mooiste Pierre Cardin jeans vind je bij Smit Mode. 

Pierre Cardin broeken

Toch op zoek naar een nette broek? Pierre Cardin broeken zijn een goede keuze voor de nette man. De broeken zijn in verschillende kleuren beschikbaar en een hele goede match met een overhemd en colbert. De broeken zijn net als de Pierre Cardin jeans van goed materiaal gemaakt. Ook de kwaliteit is zeer goed zoals je van een echte Pierre Cardin broek mag verwachten. Ook voor de mooiste Pierre Cardin broeken ben je bij Smit Mode aan het juiste adres. 

Pierre Cardin bij Smit Mode

Ontdek ons Pierre Cardin aanbod online of in de winkel bij jou in de buurt. Ook de Pierre Cardin jeans en broeken leveren wij graag makkelijk, snel en veilig bij u aan huis. Betalen kan via Afterpay, Ideal, Mastercard en visa. Alle betaalmethodes zijn 100% veilig en betrouwbaar. 
 
Bekijk ons Pierre Cardin aanbod: 


Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief