Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Dit luxe merk is gespecialiseerd in overhemden, truien, dassen en accessoires. Met name de Profuomo overhemden zijn gemaakt met klasse en stijl. Nieuw zijn The knitted shirt hemden, deze zijn gemaakt van jersey stof en voelen aan als een T-shirt. Wat ons betreft een must have!
346 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

  • Pagina van 10

Het merk Profuomo

Profuomo overhemden zijn de goede keuze, wanneer je de leren jasjes en truien even zat bent. Italiaanse klasse, schoonheid en uitstraling, Profuomo heeft het. Profuomo is al sinds 1934 bezig met het maken van overhemden. Door de jaren heen hebben zij inmiddels al aardig wat ervaring opgebouwd met het maken van overhemden. Voor overhemden zit je daarom bij Profuomo aan het juiste adres. Deze Italiaanse Profuomo overhemden worden gemaakt met ware vakmanschap.
Profuomo houd het ene oog op het verleden, maar kijkt met het andere oog naar de toekomst. Zo ontstaat er een perfecte mix tussen klassiek en modern. Maar deze mix is niet alles. Om het echte Profuomo overhemd te kunnen creëren, zijn de beste stoffen en materialen nodig. Deze beste stoffen en materialen geven de Profuomo overhemden de beste kwaliteit. Naast de Profuomo overhemden, hebben zij ook mooie riemen, dassen en shirts ontwikkeld. Deze zijn met dezelfde kwaliteit ontworpen. En natuurlijk komt ook in deze Profuomo ontwerpen de echte klassieke en moderne Italiaanse Profuomo stijl terug. Ga jij voor stijlvol? Dan is Profuomo het juiste merk. Met een heel ruim assortiment, bieden wij graag de artikelen van Profuomo aan bij Smit Mode. 
 

Profuomo overhemden

Een overhemd met kwaliteit, is een overhemd van Profuomo. De Profuomo overhemden worden met de hand gemaakt. De Profuomo overhemden bestaan met name uit overhemden met rustige kleuren. Hierdoor krijgen de overhemden een rustig en klassiek uiterlijk. Naast de mooie stoffen en kleuren, zijn de Profuomo overhemden gemaakt van strijkvrij katoen. Dit biedt het gemak om altijd een Profuomo overhemd aan te trekken, zonder dat je bang hoeft te zijn voor vouwen en kreukels.
Profuomo houdt van details. Een van de details die Profuomo verwerkt in de overhemden zijn de unieke knoopsteken. Profuomo maakt vaak gebruik van de hanenpootsteek. Door de hanenpootsteek hoef je niet bang te zijn dat de knopen snel afvallen. Dankzij deze Napolitaanse knoopsteek zitten de knopen extra goed vast aan de Profuomo overhemden. 

Profuomo accessoires

Naast de Profuomo overhemden, heeft Profuomo ook een uitgebreide collectie aan riemen en dassen. Deze Profuomo accessoires kunnen perfect worden gecombineerd met de overhemden. Door de veelzijdige kleuren, is er altijd wel een geschikte combinatie. 
 

Profuomo bij Smit Mode

Om jou te kunnen voorzien met de beste merken en kleding, heeft Smit Mode een ruime selectie gemaakt van het merk Profuomo. Zo is er voor iedereen een passende Profuomo overhemd of Profuomo riem. Bekijk onze selectie en bestel veilig via onze webshop. Wij zullen zorgen dat jouw Profuomo artikelen snel bij jou thuis geleverd worden.

Bekijk ons Profuomo aanbod:

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief