Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

‘This brand has it all’ oftewel voor de man die zaterdag op de voetbal staat of doordeweeks op kantoor zit. Met een ruim aanbod jeansin verschillende pasvomen, zit er altijd een tussen die perfect is voor jou. Dit is leuk te combineren met een speels, geprint overhemd met colbert of een sportieve polo

108 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

  • Pagina van 3

Het merk Vanguard

Vanguard is een merk voor de moderne en verfijnde man. Voor mannen die uitmuntend design waarderen is Vanguard een goede fit. Het merk is gericht op een avontuurlijke klassieke stijl, die past bij een vrije en avontuurlijke levensstijl. Vanguard heeft jarenlang samengewerkt met Moto Guzzi. De combinatie van Italiaans ontwerp en Amerikaanse vriendelijkheid is bedoeld als inspiratie. De Vanguard kledingcollectie is dan ook geïnspireerd op de klassieke motorfietsen en het bijbehorende gevoel van vrijheid. Aan inspiratie is er altijd genoeg bij Vanguard, denk bijvoorbeeld aan prints geïnspireerd op motoronderdelen en doorgestikte patches. Originaliteit zit hem vooral in de details, stoere ontwerpen, duurzame materialen en comfortabele pasvorm. Dit alles vormt de basis voor een casual en duidelijk merk dat op elk moment van de dag gedragen kan worden, waar je ook bent. 
 

Vanguard is een levensstijl

Als het gaat over het merk Vanguard dan gaat het over een levensstijl. De vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, is dan ook een grote en oneindige inspiratiebron voor het merk. Het leven is vol avontuur, laat dit terug komen in jouw stijl en ga het avontuur aan met Vanguard. Door de veelzijdige stijl en grote inspiratiebron, is de kleding van Vanguard geschikt voor elke gelegenheid. 
 

Shop Vanguard bij Smit Mode

Bij Smit Mode hebben wij een ruim aanbod van Vanguard kleding. Bekijk de collectie op onze website of in een van onze winkels. Neem bij uw volgende rit gerust een pauze bij een van onze herenwinkels, of bestel uw kleding online. Een thuisbezorging is gratis bij besteding vanaf € 50,-. U kunt op meerdere manieren betalen zodat u uw Vanguard kleding online bestelling kunt afronden op een manier die voor u het meest vertrouwd is. Ideal, Mastercard, Visa en Afterpay, de keuze ligt bij u, de veiligheid en betrouwbaarheid is overal 100%. Online bestellen bij Smit Mode is dus zeker om aan te raden. Twijfelt u en wilt u liever eerst de bestelling thuis passen en dan pas betalen? Kies dan voor achteraf betalen via Afterpay. U krijgt dan achteraf een digitale acceptgiro via e-mail en kan ook uw Afterpay betalingen volgen in hun handige app. 

Bekijk ons aanbod van Vanguard: 

Profiteer onder andere van: ✓ Gratis verzending ✓ 14 dagen retourgarantie ✓ Levering in 2-3 werkdagen ✓ Thuiswinkel Waarborg

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief