© 2017 Smit mode

Blog

Stapelkorting: 3 stuks 25%

maandag, 04 december 2017

De SALE is gestart met 15% korting op heel veel najaarsmode. Bij drie stuks ontvangt u zelfs 25% korting op alle stuks. Lees hier alles over deze actie en onze favorieten.
Meer informatie

Najaarscadeau bij uw nieuwe outfit

maandag, 18 september 2017

Vier het nieuwe najaarsseizoen bij Smit mode. Ook dit jaar hebben wij weer een collectie om van te houden. Graag delen wij dat gevoel met een mooie Sarlini omslagdoek cadeau bij uw nieuwe outfit. Heren verblijden wij met een PME Legend Eau de Toilette cadeau. Lees hier alles over deze tijdelijke actie.
Meer informatie

Nieuw binnen: Voorjaarsmode 2017

donderdag, 02 februari 2017

De temperatuur komt voor het eerst weer in de dubbele cijfers en onze mode harten gaan gelijk sneller kloppen: de lente komt eraan! Gelukkig komt de nieuwe collectie SS 2017 in hoog tempo binnen. Tijd om u bij te praten over de zomer trends in kleding voor 2017.
Meer informatie

Stapelkorting tot 50%

woensdag, 04 januari 2017

Een nieuw jaar, een nieuwe outfit! Een nieuwe outfit kopen is nu extra aantrekkelijk, want u ontvangt op heel veel wintermode 30% korting. Koopt u 3 stuks of meer, dan ontvangt u zelfs al 50% korting!
Meer informatie

Achter de schermen bij.... de Webshop

vrijdag, 18 september 2015

Vandaag kijken wij achter de schermen mee met Jolanda van de webshop. Zij werkt al 3,5 jaar op deze afdeling en is verantwoordelijk voor product fotografie, product teksten, orderverwerking, klantenservice en last but not least is zij ons broekenmodel. Lees hier haar verhaal over fotografie en de trends van haar favoriete seizoen: de winter!
Meer informatie

de Vrek styled by Smit Mode

dinsdag, 03 maart 2015

Wat waren wij van Smit mode vereerd om de cast van De Vrek te mogen kleden! Samen met Elze van den Akker nadenken over de rollen en de kleding die daar het beste bij zou aansluiten .. Welke kleur? Welke stijl?
Meer informatie

Handige tips voor onderhoud van leer en suède

dinsdag, 03 maart 2015

Leer en suède zijn natuurproducten en hebben daardoor specifieke kenmerken. Om langer van uw leren product te genieten hebben wij handige tips van Arma gehad, die wij graag met u delen.
Meer informatie

In de wolken...

donderdag, 19 februari 2015

We love Valentine, het moment om te kijken naar alles waar we van houden: mode! Wij zijn helemaal in de wolken van de nieuwe voorjaar collectie.
Meer informatie

Warm Winter Voordeel

donderdag, 08 januari 2015

We gaan langzaam aan plaats maken voor een frisse voorjaarscollectie en daarom zitten we alweer volop in de winter sale! Vera - werkzaam bij de Smit Mode webshop - deelt haar favoriete sales picks.
Meer informatie
Divide