Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Blog

Throw on a blazer!

Throw on a blazer!

Voor eeuwig in de mode, de blazer. Ieder seizoen komt dit fijne jasje weer terug, maakt niet uit in welke kleur. Er zijn genoeg redenen te bedenken om de blazer te omarmen. Ben jij nog niet zo’n fan van de blazer? Dan ga ik daar verandering in brengen! Een blazer is een absolute musthave in je garderobe. Met een blazer style jij je perfecte outfit af. Maakt niet uit voor welke gelegenheid. Voor iedere vrouw is er de perfecte blazer.
Meer informatie
Comfort classic

Comfort classic

Als je zou mogen kiezen tussen een overhemd of een shirt, wat zou jouw keuze dan zijn? Juist: een shirt! En waarschijnlijk omdat deze gewoon veel comfortabeler zit. Je kunt je er vrij en soepel in bewegen, het zit niet zo stijf en het kreukt niet. Eigenlijk een best logische keuze wat mij betreft. Het zou top zijn als je een overhemd zou kunnen dragen dat aanvoelt als een shirt, dus eigenlijk een combinatie van beide. En laten wij nu net deze combi voor jou hebben!
Meer informatie
Dress to Impress

Dress to Impress

Normaal gesproken is dit hét seizoen voor leuke feestjes. Bruiloften, jubileums en verjaardagen...noem maar op. Stukje bij beetje worden de maatregelen versoepeld en hopelijk kunnen we van de zomer genieten van de leuke party’s. Heb jij binnenkort een feestje en zin om uit te pakken, maar nog geen idee wat je aan moet? Wij gaan jou daarbij helpen! Graag laten we je een aantal verschillende setjes zien, die óók leuk te combineren zijn met je vriend of partner.
Meer informatie
Flared Flaneren

Flared Flaneren

Vandaag neem ik jullie mee in de wijde wereld van de broeken en jeans. Er zijn onwijs veel verschillende soorten en modellen…dat geeft keuze stress nietwaar? Wij vrouwen gaan graag mee met de laatste trends maar het moet wel comfortabel zijn. Ik bedoel we moeten wel een sprintje kunnen trekken als net iemand voor jouw neus het leukste item uit het kledingrek weet te scoren! Klik snel verder en laat je inspireren!
Meer informatie
Messy Dresses

Messy Dresses

De zomertijd is in gegaan, en de zon gaat steeds vaker schijnen. We hebben zin om de voorjaarstintjes uit de kast te halen. Graag inspireren we je met 3 soorten trends van jurken voor de zomer. Vrolijke jurken in mooie voorjaarstinten met slordige bloemen print, vruchten of dieren. Typerend zijn de lange, losvallende jurken en de leuke effecten aan de mouwen. Laat je inspireren en lees snel verder!
Meer informatie
Nieuw bij Smit mode: Immediate Fashion

Nieuw bij Smit mode: Immediate Fashion

Sinds kort hebben wij een nieuw merk in onze collectie dat gespecialiseerd is in menswear met de nadruk op trouw- en gelegenheidskleding, genaamd Immediate Fashion. Immediate is de ene keer trendsettend en de andere keer trendvolgend, maar creëren altijd een eigen gezicht. Van ingetogen chique tot onweerstaanbaar trendy. Immediate heeft het allemaal! De Italiaanse pasvorm in combinatie met soepele, rijke stoffen zorgen voor een ‘perfect match’. Deze nieuwe collectie is nu bij Smit mode te bewonderen.
Meer informatie
De juiste pasvorm voor een perfect mannenoverhemd

De juiste pasvorm voor een perfect mannenoverhemd

Mannenoverhemden zijn misschien wel een van de populairste kledingstukken voor de man. Elke man draagt wel eens een overhemd. Sommige alleen op speciale gelegenheden en andere vrijwel altijd. Ook als je niet altijd een overhemd draagt, is het belangrijk dat een overhemd goed zit. Om deze reden is de pasvorm van een overhemd erg van belang. Een overhemd is nooit zomaar een overhemd. In een overhemd hoor jij je goed te voelen, dus wees dan ook zeker dat het overhemd goed zit.
Meer informatie
De meest voorkomende kledingstoffen op een rij!

De meest voorkomende kledingstoffen op een rij!

Er bestaan verschillende soorten kleding, gemaakt van allerlei verschillende soorten materialen. Veel van deze materialen zijn bekend, maar wat zijn de kenmerken van al deze verschillende materialen? Zonder dat wij het weten kopen wij kleding van verschillende materialen, maar wat deze precies inhouden is toch soms niet helemaal duidelijk. Omdat elk materiaal zijn eigen eigenschappen heeft, moet je ook met elk materiaal anders omgaan. Het ene materiaal vergt meer verzorging dan het andere. Sommige materialen zijn zelfs erg kwetsbaar, terwijl andere materialen supersterk zijn.
Meer informatie
De zomer trends van 2020

De zomer trends van 2020

De zomer van 2020 staat weer voor de deur. Ondanks dat wij met z’n alle thuis zitten, is het niet verkeerd om de deur te openen voor de trends van 2020. Het is nooit verkeerd om jezelf even goed te verwennen, of je goed te voelen in je nieuwe outfit. Zeker niet als je meegaat in de zomer trends van dit jaar! Om het makkelijk te maken hebben wij een de zomer trends van 2020 voor alle Smit Mode-mannen en vrouwen op een rij gezet. Zo weet jij hoe je deze zomer stijlvol voor de dag komt.
Meer informatie
Bekijk ons kerstmagazine!

Bekijk ons kerstmagazine!

Ons kerstmagazine is uit! Laat je inspireren door de meest feestelijke mode, de leukste cadeaus om te geven én te krijgen en bekijk de eerste afgeprijsde artikelen. Zie je een bekend gezicht? Dat kan! Collega's uit verschillende filialen laten je de leukste setjes zien! Veel leesplezier.
Meer informatie
  • Pagina van 5

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief