Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen je graag

Vind een winkel Klantenservice
Uw filters

Nieuw binnen: Voorjaarsmode 2017


Trends in damesmode en herenmode 2017

De temperatuur komt voor het eerst weer in de dubbele cijfers en onze mode harten gaan gelijk sneller kloppen: de lente komt eraan! Gelukkig komt de nieuwe collectie SS 2017 in hoog tempo binnen. Tijd om u bij te praten over de zomer trends in kleding voor 2017.

Belangrijke inspiratiebronnen voor de mode collecties van lente & zomer 2017 zijn de jaren tachtig; met haar futurisme en sportinvloeden in kleding. 
 
Powerdressing, de harde en scherpe schouders uit de jaren 80, komen terug in nieuwe en zachtere vormen. De schouderpartij is nog steeds erg belangrijk, de schouders worden benadrukt door vulling en volumineuze materialen. Het beeld is relaxter, meer oversized. Gender is net als in de jaren 80 ook nog steeds een belangrijk aspect van deze trend. Vertaald naar kleding en accessoires zijn patronen en kleuren abrupt doorbroken. Het Kleurpalet is hard: met kleuren als magenta en fel rood in combinatie met basistinten als donkergrijs en blauw. Deze kleuren zien we terug is de eerste collecties van het voorjaar. Contouren en (honingraad) structuren worden benadrukt worden door een krachtig lijnenspel in ontwerp en prints en geven hierdoor een nieuwe dimensie aan de vorm van het lichaam of het accessoire.

Houdt ons in blog in de gaten voor meer voorjaar trends en inspiratie voor 2017.

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.