Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen je graag

Vind een winkel Klantenservice
Uw filters

Fall Festival bij Smit mode

De winkels van Smit mode stromen in een hoog tempo vol met de nieuwe wintercollectie. Om het nieuwe seizoen feestelijk te openen kunt u van 27 augustus tot en met 9 september tijdens Fall Festival ballonnen prikken, waarbij u kans maakt op modische prijzen.

Het najaar staat weer voor de deur en dat betekent een nieuwe mode collectie. Omdat er dit seizoen weer een heleboel nieuwe, leuke trends zijn en de winkels er steeds voller mee hangen vindt Smit mode het tijd om het nieuwe seizoen extra feestelijk te openen. Hiervoor is een leuke openingsactie bedacht: Fall Festival. Tijdens dit evenement van 27 augustus tot en met 9 september hangen alle Smit mode filialen vol met ballonnen. 
 
De entree met ballonnen pilaren nodigt meteen uit en ook binnenin de winkel gaat het feest verder. Hier is het ook versierd met vele ballonnen, die er niet alleen feestelijk uit zien, maar ook nog een verrassing voor klanten bevatten. Iedereen die in de actieperiode langs komt in een Smit mode winkel mag een ballon prikken. Als deze kapot klapt valt er een briefje uit. Klanten zien dan direct of zij iets uit de nieuwe collectie gewonnen hebben. 

Geen tijd om langs te gaan in de winkel? Zorg dan in elk geval dat u aangemeld staat voor de nieuwsbrieven, dan maakt u ook via de website van Smit mode kans op prijzen. Aanmelden doet u: hier.Happy new season!


Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.