Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen je graag

Vind een winkel Klantenservice
Uw filters

Events: kom langs tijdens ons Trend Event


Wij kijken altijd heel erg uit naar het voorjaar, fluitende vogeltjes buiten, het zonnetje dat zijn best doet en vrolijk gekleurde nieuwe collectie in de winkels.

Nieuwe trends

Nieuwe collectie met ook weer nieuwe trends. Het leuke van een trend is dat dit op heel veel verschillende manieren kan worden vertaald. Wij hebben van alle trends verschillende thema’s gemaakt. De thema’s die je dit voorjaar in onze dameswinkels ziet, zijn: Jungle Fever, Let’s get Wild, Suit-up Part II en Goed Gestreept. 

Trend Event

Binnen de thema’s zie je heel veel kleur, verschillende modellen en ook verschillende lengtes in zowel jurken, rokken en broeken. Hoe je deze trends kunt dragen op een manier dat het beste bij je past, laten onze stylisten uiteraard graag in de winkel zien. Dit doen ze op alle dagen dat de winkels geopend zijn, maar tijdens ons Trend Event wordt daar nog extra de aandacht aan gegeven. 

Modeflitsen

Kom genieten van een hapje en drankje en laat je inspireren door onze stylisten (die bekend zijn met de trends voor het komend voorjaar). Ook is er in onze dameswinkels tijdens het Trend Event een model aanwezig die de nieuwste trends aan je laat zien, deze keer is dat in de meeste winkels zelfs een bekend gezicht vanuit je favoriete winkel. 

Barendrecht

Op 8 maart gaan we in Barendrecht tijdens het Trend Event flink uitpakken. Er zijn hier 2 professionele modellen die de nieuwe trends aan je laten zien, terwijl jij kunt genieten van een hapje en een drankje. 

 8 maart Alblasserdam, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht en Ridderkerk
 9 maart Krimpen aan den IJssel
 15 maart Dordrecht, Nootdorp en Zwijndrecht

 
Zien we je ook tijdens het Trend Event in één van onze winkels?Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.