Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen je graag

Vind een winkel Klantenservice
Uw filters

Cosy Luxury

Cosy Luxury houdt in: Trends uit de natuur! Dit is waar wij natuurlijk harstikke fan van zijn! Dit najaar is veel gebruik gemaakt van groen- en bruin tinten die perfect passen bij de kleuren van de herfst! Ook komen natuurlijk de oude vertrouwde panter- en slagenprint gewoon weer voorbij. Daarnaast zien we veel artikelen gemaakt van materialen die perfect zijn om jouw warm te houden tijdens het koude en natte weer van het najaar!

De mooiste kleuren uit de natuur!
Tijdens het najaar kleurt alles buiten net iets donkerder, de bladeren kleuren rood/oranje en de planten zijn net iets minder felgroen dan in het voorjaar. Dit is waar we in de mode ook op inspelen en daarom zie je dat er dit najaar veel gebruik is gemaakt van mooie donkergroene kleuren, maar ook van rood- en oranjeachtige tinten zoals brique! Niks past beter bij het najaar dan de kleuren van de bijbehorende seizoenen! 🍁🌲 Prints uit de natuur!
Als we het over natuur hebben, dan kunnen we natuurlijk de panter- en slagenprint niet achterwegen laten! 🐍 🐆 Want ook deze printen doen het dit najaar weer erg goed, bijvoorbeeld in combinatie met elkaar, maar ook zien we deze printen in de kleuren van de natuur! Nieuwe printen worden dit najaar ook geïntroduceerd, een van deze nieuwe printen is bijvoorbeeld de camouflage print, we zien hem terug op jassen, truien, broeken en nog veel meer!

De lekkerste materialen uit de natuur!
In het najaar ligt de temperatuur lager en krijgen we te maken met veel regen en wind, daarom is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van dekkende, winddichte en warme materialen. Dit najaar is dat gelukkig ook gedaan en hebben we veel artikelen in de collectie gemaakt van wol, (fake) fur en leer! 🐑  Daarnaast zien we dat de trends kleuren en prints uit de natuur worden gecombineerd met de mooiste materialen uit de natuur, waardoor je je nog meer één voelt met de natuur! 😉
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.