Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen je graag

Vind een winkel Klantenservice
Uw filters

De meest populaire producten uit de sale

Vind jij het ook zo leuk om mee te gaan met de trends van het seizoen? Dat komt goed uit, want ook in de sale zijn er een aantal artikelen die net wat populairder zijn dan de rest en dus goed liggen bij het publiek! Zowel voor heren als dames hebben we ze hier op een rijtje gezet en wie weet val jij ook voor de charmes van deze te gekke kledingstukken?! 😍😉

Een van de trends die we afgelopen najaar hebben gezien was natuurlijk de dierenprint. Deze trend was al langere tijd populair en deed het ook afgelopen najaar goed! Een afgeleide van de dierenprint was de print uit de natuur, die ook erg goed in de smaak viel bij het publiek. Daarnaast zagen we dat de verschillende prints, zoals de ruit en de streep weer helemaal in trek waren. Tijdens de najaar sale hebben we gezien dat deze trends het nog steeds goed deden en dus wel benoemd kunnen worden tot meest populaire artikelen.

                                             


In de herenmode hebben we dit jaar ook ware trends ontdekt, namelijk de trends uit de natuur. Veel prints met bloemen, bladeren of zelfs dieren hebben we voorbij zien komen en vielen ook goed in de smaak bij jullie! Trends uit de natuur staan ook voor kleuren uit de natuur, want ook die hebben we veel gezien dit najaar. Materialen uit de natuur, zoals wollen truien of een leren jack, waren ook een must! Daarnaast was ook de coltrui een ware hit. En zoals de trend artikelen aan het begin van het seizoen al populair zijn, blijven ze dat natuurlijk ook gewoon in de sale!

    
    


Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.