Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen je graag

Vind een winkel Klantenservice
Uw filters

EVENT: Kom langs bij een van onze modeshows!

Let op! De modeshows zijn uitgesteld. Wanneer er een nieuwe datum bekend, wordt dit gecommuniceerd via de website & social media.

De modeshows komen er weer aan en dat betekent dat we jullie de nieuwe voorjaarscollectie presenteren. Tijdens de modeshow zullen we alles vertellen over de nieuwe voorjaarstrends terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Voorjaarstrends
Elk seizoen brengt weer nieuwe trends met zich mee. Ook dit jaar is weer te zien dat eigenlijk bijna alles mag en kan. Printjes zijn nog steeds helemaal hip en zijn in nog meer varianten en kleuren te zien. Daarnaast zijn lange jurken en rokken helemaal hip, net zoals wijde broeken. Kleuren die naar voren komen zijn onder andere oranje, mintgroen, beige en rood. Tijdens de modeshow vertellen we je graag nog veel meer over de voorjaarstrends.

Modeshow
Tijdens de modeshow laten we je zien hoe je deze trends kunt dragen en hoe je meerdere trends kunt combineren met elkaar. Tijdens de modeshow wordt een groot deel van de nieuwe voorjaarscollectie getoond. Laat je tijdens de modeshow inspireren door onze modellen.
Na de modeshow is er uiteraard tijd om items uit de nieuwste collectie te kunnen shoppen. Onze collega’s staan dan voor je klaar om je te adviseren en te stylen.

Hendrik- Ido- Ambacht & Nootdorp
Op maandag 16 maart vinden er in ons filiaal in Hendrik-Ido-Ambacht twee modeshows plaats. Er is een modeshow in de middag die begint om 14:00 uur. De tweede modeshow begint in de avond om 19:30 uur.

Op donderdag 26 maart om 19:30 uur vindt de modeshow in Nootdorp plaats.

Tijdens de modeshows wordt er flink uitgepakt. Terwijl je geniet van een hapje en een drankje vertellen we je alles over de nieuwe voorjaarstrend en wordt onze nieuwe collectie geshowd door diverse modellen van jong tot oud. Een leuk uitje om samen met je dochter/ zoon, moeder/ vader, oma/ opa en/of vrienden en vriendinnen bij te wonen.

Kaartjes voor de modeshow zijn beschikbaar in de Smit Mode filialen in Hendrik-Ido-Ambacht of Nootdorp en kosten €5,- per stuk. Mocht je geen tijd hebben om langs te gaan dan kun je altijd je kaartje(s) reserveren door te bellen naar 078- 6814481 (Hendrik-Ido-Ambacht) of naar 015- 3109011 (Nootdorp).

Zien we jou tijdens de modeshow in Hendrik-Ido-Ambacht of Nootdorp? Het wordt weer een feestelijke avond!
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.