Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sjaals als een modieus accessoire!


Ben jij een fan van sjaals, of gewoon helemaal niet?

Ben je geen fan van zo’n wollig stofje in je nek? Graag overtuig ik jou ervan dat een shawl erg modieus kan zijn en op zoveel leuke manieren gedragen kan worden in plaats van de traditionele draag vorm. Je kunt je outfit soms net even afmaken met dit leuke accessoire!


Traditionele sjaal

Je kent deze manier vast wel. Eigenlijk heel simpel, je vouwt de sjaal dubbel in een driehoek, en legt deze 2x rondom de hals. Nu ligt de punt van de sjaal middenvoor. Deze manier kent iedereen en kan iedereen! Je kunt hem ook als rechthoek dubbelvouwen, zodat je aan de voorkant geen punt krijgt.


Sjaal als riem

Heb je een dunne, wat langere sjaal? Deze kun je leuk als riem in je broek gebruiken. Knoop hem door 2 riemlussen aan de zijkant, of haal hem helemaal rond door alle lusjes heen. Je kunt er aan de voorkant een knoop of strik van maken, net wat je leuk vindt! Dit is toch super trendy! Zo maak je jouw jeans net even wat leuker!


Sjaal als omslagdoek

Een sjaal kan je ook heel nonchalant om je heen slaan. Hiervoor moet de sjaal niet te lang of te kort zijn, en niet te dik. Dit is heerlijk warm. Leuk om een gekleurde sjaal te combineren op een all-white of all-black outfit.


Sjaal als haaraccessoire

Wil je de sjaal niet om je schouders dragen? Je kunt hem ook op veel verschillende manieren in je haar verwerken. Je kunt hem als haarband rond je hoofdknopen. Of verwerk hem in je paardenstaart. Hij is ook leuk om als ‘scruncie’ in je messy bun te verwerken. Mocht je een dunne sjaal hebben kun je hem ook in een vlecht mee vlechten. Zo is de sjaal toch perfect als cover voor een bad hairday!



Sjaal met riem

Wil je niet dat de sjaal losjes hangt? Gebruik dan een riem om deze helemaal af te stylen. Leg de sjaal om je schouders en gebruik dan de riem in de taille, en je bent klaar! Zo makkelijk is het gewoon! Je draagt de sjaal nu als een nep-cape.



Ontdek ons assortiment sjaals

Welke sjaals hebben wij komend najaar in de collectie? Klik hier om ons assortiment sjaals online te bekijken. 



Lekker knopen en experimenteren

Er zijn zoveel verschillende manieren om een sjaal te knopen! Ga er zelf lekker mee experimenteren en uitproberen! Zoek een DIY uit, en probeer deze na te maken. Ik hoop dat je geïnspireerd bent door het zien van de verschillende mogelijkheden om een sjaal te verwerken in je outfit.


 
Volg ons ook op Facebook en Instagram om steeds op te hoogte te blijven van de nieuwste trends en inspiraties! Laat daar vooral in de comments ook weten waar je graag meer over zou willen weten of welke trend jou het meest inspireert! 

Liefs Gerlinde.


Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief