Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen je graag

Vind een winkel Klantenservice
Uw filters

de Vrek styled by Smit Mode

Wat waren wij van Smit mode vereerd om de cast van De Vrek te mogen kleden! Samen met Elze van den Akker nadenken over de rollen en de kleding die daar het beste bij zou aansluiten .. Welke kleur? Welke stijl?

Na wat pas sessies was de collectie bepaald voor de gehele Cast en werd er druk gespeeld tijdens alle try-outs in verschillende theaters in Nederland. Wac

Afgelopen 23 februari was dan eindelijk de première in de Stadsschouwburg Amsterdam op het Leidse plein. Samen met Lieneke Smit (Ambacht dames), Jeannette Smit (visual merchandise) en Willem Smit (logistiek hoofdkantoor) vertrokken wij, geheel in stijl richting onze hoofdstad. Wat een mooie ambiance. De gasten op uitnodiging en belangstellende ontvingen hun ticket en de zaal druppelde langzaam vol. Ruim 500 mensen wachtten in spanning af wat komen ging.

De vrek van Molière gaat over hoe een man zijn menselijkheid verliest, omdat hij de munt verkiest boven zijn zoon. Zijn hebzucht kent geen grenzen en de enige liefde die hij voelt is zijn liefde voor geld. Hij is rijk en lijkt succesvol, maar niets is minder waar... Het bekende stuk is deze keer nieuw leven ingeblazen door theaterproductie van Engelenburg.

Humor en mooie liedjes was het motto. Wat een mooi toneel stuk, en wat zagen ze er modisch verantwoord uit. Na de voorstelling was er in de foyer nog een hapje en een drankje en onze banner prijkte in de ruimte.

Ik heb er van genoten en u misschien straks ook!

Smit Mode mag, namelijk 10% korting geven voor de theaterkomedie De Vrek (van Molière).
Dinsdag 7 april staat De Vrek in Theater Aan het Spui in Den Haag.
Klik hier, vul de code SMIT in bij het online bestellen van de kaarten en ontvang de korting.

Bovendien mogen wij ook gratis kaarten verloten, houdt hiervoor onze Facebook in de gaten.Met vriendelijke modegroeten,

Dennis Filiaal manager heren Ambacht

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.