Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Smit Mode Card 

Met jouw Smit Mode Card wordt shoppen nóg leuker! Je kunt oneindig punten sparen die je elk seizoen kunt omzetten in kortingen. 

Elke punt is €1,- waard, dus hoe meer punten je hebt gespaard, hoe hoger de korting zal zijn. Bij iedere €19,95 die je bij ons besteedt ontvang je één verzilverpunt. Deze verzilverpunten zijn in te leveren tijdens onze verzilverperiodes. Met jouw Smit Mode Card heb je ook toegang tot exclusieve events, modeshows, de gratis vermaakservice op nieuwe collectie voor een perfect passende outfit, gratis advies van een Personal Dresser en ontvang je als je lid bent van de nieuwsbrief het online mode magazine én een leuke verrassing met je verjaardag.

Vul onderstaand formulier in om jouw persoonlijke Smit Mode Card per post te ontvangen. Laat je e-mail adres achter als je ook voor onze nieuwsbrief ingeschreven wil worden.

Wij maken u erop attent dat de door u verstrekte gegevens worden opgenomen in de databank van Smit Mode. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden en worden alleen gebruikt in het kader van het spaarsysteem Smit Mode. Op deze actie zijn de Algemene Voorwaarden van Smit Mode Card van toepassing.
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.