Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Bij Smit Mode vind je de fijnste heren sweaters en dames sweaters. Ruime keuze in kleuren, dessins en modellen met de laatste trends van dit seizoen. Zowel de heren als dames sweaters hebben één ding gemeen, het comfortabele gevoel van dragen. Neem een kijkje bij onze heren sweaters collectie of dames sweaters collectie.
68 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

  • Pagina van 2

Sweater

Fijne sweaters vind je natuurlijk bij Smit Mode. De oorsprong van de sweater komt uit de sportbranche. Het is begonnen bij de heren en jongens en overgewaaid naar de dames en meiden. Een sweater gemaakt van zachte en warme materialen en dik genoeg is om op zichzelf te worden dragen. Dit is ideaal voor de sport! De afgelopen jaren zien we dat onze outfits steeds sportiever en comfortabeler worden, daarom is het ook niet gek dat de sweater in het modebeeld is verschenen. Dagelijks zien we dat dit toffe item sportief en casual wordt gecombineerd met de laatste trends.

Sweaters voor heren

Heren sweaters zijn super comfortabel en kan makkelijk gecombineerd worden. Zo vind je bij ons sweaters van onder andere PME LEGEND, Cast Iron en Vanguard.

Sweaters voor dames

Combineer je dames sweater trui op een fijne jeans of stoer op een lederlook rokje. Zo vind je hele comfortabele sweaters van 10DAYS en Monari. Met de sweaters van Zoso en Co’Couture ben je altijd on-trend.

Sale sweaters

Ben je opzoek naar een sweater met korting? Neem dan eens een kijkje op onze sale pagina voor sweaters voor een outlet prijsje.


Sweaters online bestellen bij Smit Mode

Bij Smit Mode bestel je makkelijk en veilig heren en dames sweaters. Alle bestellingen worden gegarandeerd binnen 2-3 werkdagen bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL en bij een bestelling boven de €50,00 in Nederland is het verzenden geheel gratis. Je hoeft dus eigenlijk nooit meer de deur uit, want al jouw kleding kun je nu bestellen via de Smit Mode webshop. Ook het betalen vormt geen enkel probleem. Je hebt namelijk de mogelijkheid om te betalen via iDEAL, creditcard of achteraf te betalen met Riverty. Wil je toch de deur uit, neem dan een kijkje in één van onze vestigingen voor het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief