Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Heerlijk warme truien met een hoog draagcomfort? Dan zit je goed bij Smit Mode! Wij bieden truien van verschillende mode merken voor heren en dames. Zo kun jij je perfecte trui vinden in onze webshop, neem snel een kijkje en ontdek onze nieuwe collectie!
335 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

  • Pagina van 10

Truien

Truien voor heren en dames zien we niet alleen voor in de winter, maar óók in het voorjaar en de zomer worden ze genoeg gedragen. In het najaar en de winter zien we de grof gebreide, warme truien die we in verschillende vormen voorbij zien komen. Zoals de coltrui, v-hals trui of een ronde hals trui. Inmiddels zijn deze items niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In de zomer zien we truien van lichter en dunner materiaal die vooral in het voorjaar en het najaar ‘even makkelijk’ wordt gedragen voor de frissere dagen.


Truien voor heren

Voor heren hebben we een breed scala aan merk truien in onze collectie. Iedere seizoen doen onze inkopers hun best om al het moois voor je uit te zoeken. Zo vind je Baileys heren truien, OLYMP truien en Profuomo truien. Houd je van meer casual? Dan zijn de Blue Industry truien, No Excess truien en Cavallaro truien iets voor jou.

Truien voor dames

Bij Smit Mode hebben we een ruim aanbod merken in truien voor dames. Zo vind je bij ons mooie Geisha truien en Aaiko truien. Ieder seizoen weten deze merken ons te verbluffen met nieuwe, fantastische mode. Ben je opzoek naar een modern, casual item neem dan eens een kijkje bij de collectie Betty Barclay truien of Monari truien. Ook hebben we onder andere Marc Aurel, Tramontana truien en 10DAYS sweaters.

Sale truien

Ben je op zoek naar merk truien in de sale? Neem dan een kijkje op onze sale pagina! Hier vind je de laatste heren en dames truien voor een outlet prijsje!

Truien online bestellen bij Smit Mode

Bij Smit Mode bestel je makkelijk en veilig heren en dames truien. Alle bestellingen worden gegarandeerd binnen 2-3 werkdagen bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL en bij een bestelling boven de €50,00 in Nederland is het verzenden geheel gratis. Je hoeft dus eigenlijk nooit meer de deur uit, want al jouw kleding kun je nu bestellen via de Smit Mode webshop. Ook het betalen vormt geen enkel probleem. Je hebt namelijk de mogelijkheid om te betalen via iDEAL, creditcard of achteraf te betalen met Riverty. Wil je toch de deur uit, neem dan een kijkje in één van onze vestigingen voor het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief