Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen je graag

Vind een winkel Klantenservice
Scotch & Soda
Dit merk maakt kleding voor ieder persoon en dat is duidelijk te merken in de designs. Zo vind je mooie kleurrijke items maar ook basics. Deze zijn rijk aan details, van hoge kwaliteit en super stylish. Of het nu een jeans is of een overhemd, je ziet er met Scotch and Soda altijd goed uit.


131 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

  • Pagina van 4

Het merk Scotch and Soda 

Hoewel de ontwerpen van Scotch & Soda een internationale look hebben, de naam niet Hollands is, is Scotch & Soda een kledinglabel waar we als Nederland zeker trots op mogen zijn. Scotch & Soda is een rijke toevoeging die wij bij Smit Mode aan onze merken mogen toevoegen. Scotch & Soda is een merk dat aan het einde van de 20ste eeuw werd opgericht. Scotch & Soda is begon toen met herenkleding. Na een aantal jaar grepen drie mannen hun kans om van Scotch & Soda het merk te maken zoals wij het nu kennen. Toen zij naast de herencollectie, een jongenscollectie uitbrachten, werd deze erg goed ontvangen. Scotch & Soda begon te vormen tot het merk, dat het nu is. Scotch & Soda wist dat het tijd werd om door te groeien. De vrouwencollectie werd geïntroduceerd en er werden zelfs parfums ontwikkeld voor dames.
Nu is Scotch & Soda wereldwijd een succes. Zo telt Scotch & Soda nu meer dan 7.000 verkooppunten.
En dit alles is begonnen in ons eigen Amsterdam, een merk om trots op te zijn. 
 

Scotch and Soda kleding

De kleding van Scotch and Soda is gemaakt voor de uitgesproken man. Een merk dat zeker zijn stempel drukt op het anders zijn, dan de rest. Scotch and Soda valt graag op en dat doen zij goed.
Met de opvallende prints en kleuren, weet Scotch and Soda altijd weer een nieuwe collectie boven tafel te krijgen. Deze collecties spreken mannen keer op keer weer aan. Het is anders, het is vernieuwend en toch modern. Voor de Scotch and Soda heren, hebben wij van Smit Mode, een mooie selectie gemaakt van de top de la crème. Zo hebben wij Scotch and Soda broeken tot Scotch and Soda truien, voor jou geselecteerd. Scotch and Soda kleding is er om jezelf in thuis te voelen. Een verlengstuk van de persoon die Scotch and Soda draagt. Of je nu een Scotch and Soda Amsterdams blauw trui wilt of een mooie Scotch and Soda broek. Het is kleding om je goed in te voelen. 
 

Scotch and Soda en duurzaamheid

Scotch & Soda en duurzaamheid zijn niet van elkaar weg te denken. Scotch & Soda vindt duurzaamheid een belangrijk begrip, dat zij duidelijk terug laten komen in de kleding. Niet alleen de kledingmaterialen zijn duurzaam. Scotch & Soda legt ook een nadrukkelijke handdruk op de productie van alle kleding. Hierdoor geeft het merk een goed gevoel, maar gaat er geen kwaliteit verloren. 
 

Scotch and Soda bij Smit Mode

Scotch and Soda is natuurlijk verkrijgbaar bij Smit Mode. Een echt Nederlands merk als Scotch and Soda mag niet ontbreken en bieden jou dit graag aan. Uw Scotch and Soda trui, of Scotch and Soda broek wordt zonder problemen bij u afgeleverd, zodat u er zonder kleerscheuren vanaf komt. Het zou namelijk jammer zijn als uw nieuwe Scotch and Soda kleding kapot zou gaan.

Bekijk ons Scotch and Soda aanbod:

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.