Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen u graag

Vind een winkel Klantenservice
Uw filters

Betalen

1. Welke betaalmethode moet ik kiezen?

iDEAL:
Via iDEAL kunt u betalen met de bank waarmee u uw bankzaken online regelt. Na het ingeven van uw bank komt u automatisch in het bekende internetbankierprogramma van uw bank. U keurt de betaling op de voor u bekende manier goed. Van uw bank ontvangt u een bevestiging. U keert terug naar de webwinkel en uw bestelling en betaling zijn geregeld.

MasterCard en Visa:
Online betalen met uw creditcard werkt als volgt: op de betaalpagina kiest u het type creditcard waarmee u wilt afrekenen. Vervolgens vult u het volledige creditcardnummer in, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode. Deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van uw creditcard. Daarnaast werken wij met 3D secure, dit betekent dat u ook uw persoonlijke code moet invullen bij de betaling. Dit is een extra controle voor uw veiligheid waarmee we digitale fraude willen voorkomen.

AfterPay (+ €1,50 service kosten):
AfterPay is een losstaande organisatie welke voor Smitmode.nl het achteraf betalingsproces uitvoert. Zij schieten het bedrag van uw bestelling tijdelijk voor en binnen 14 dagen na levering van uw bestelling ontvangt u via de e-mail een digitale accept giro van AfterPay. Het verschuldigde bedrag maakt u dus aan hen over.
Als u voor het eerst gebruik maakt van de diensten van Afterpay kunt u voor maximaal €175,- bestellen op Smitmode.nl. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u tot €300,- besteden in onze webwinkel. 

2. Kan ik de Smit Mode Cadeaubon online besteden?

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om uw cadeaubon online te besteden. Hiervoor kunt u terecht in onze filialen.

Divide