Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters

Betalen

1. Welke betaalmethode moet ik kiezen?

iDEAL:
Via iDEAL kun je betalen met de bank waarmee je jouw bankzaken online regelt. Na het ingeven van je bank kom je automatisch in het bekende internetbankierprogramma van jouw bank. Je keurt de betaling op de voor jouw bekende manier goed. Van jouw bank ontvang je een bevestiging. Je keert terug naar de webwinkel en gefeliciteerd! Je bestelling is gelukt. 

MasterCard en Visa:
Online betalen met je creditcard werkt als volgt: op de betaalpagina kies je het type creditcard waarmee je wil afrekenen. Vervolgens vul je het volledige creditcardnummer in, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode. Deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van je creditcard. Daarnaast werken wij met 3D secure, dit betekent dat je ook jouw persoonlijke code moet invullen bij de betaling. Dit is een extra controle voor jouw veiligheid waarmee we digitale fraude willen voorkomen. Wanneer je kiest voor een creditcard betaling, wordt het bedrag direct na betalen belast. 

AfterPay:

Met AfterPay betaal je jouw bestelling gemakkelijk, snel én veilig achteraf. Afterpay is een externe organisatie die het achteraf betalen voor Smit mode uit handen neemt. Een week na jouw bestelling ontvang je van Afterpay een factuur via e-mail of de Afterpay app welke je binnen 14 dagen via iDeal of per bankoverschrijving betaalt. 

Hoe werkt het? Kies tijdens het afrekenen voor Afterpay en vul jouw geboortedatum en telefoonnummer in. Bij het afronden van je bestelling kom je op een externe pagina, waar je nogmaals jouw geboortedatum controleert en dienstvoorwaarden van Afterpay kunt lezen en accorderen. Nadat je dit hebt gedaan ontvang je een bevestiging van je bestelling van ons via de e-mail.
Wil je meer lezen over Afterpay, kijk dan op: www.afterpay.nl

Bancontact/Mister Cash:
Via Mistercash/Bancontact betaal je heel gemakkelijk en snel jouw bestelling vanuit België. Wanneer je in stap 6 voor Mistercash/Bancontact kiest, vul je hierna het kaartnummer en vervaldatum van jouw betaalpas in. Het bedrag wordt dan automatisch van je bank afgeschreven.


2. Kan ik de Smit Mode Cadeaubon online besteden?

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om jouw cadeaubon online te besteden. Hiervoor kun je terecht in onze 19 filialen.

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.