Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen u graag

Vind een winkel Klantenservice
Uw filters


Maatpakken en Trouwkostuums van my id.eal suit

Bij Smit mode vindt u een ruime collectie business en casual kleding. In bijna al onze herenwinkels heeft u bovendien de mogelijkheid om een kostuum op maat te laten maken. Onder de naam my id.eal suit maken wij een pak van hoogstaande kwaliteit, passend comfort en de overdadige vrijheid aan persoonlijke keuzes. 

Hoogstaande kwaliteit, omdat wij exclusief voor u de allerbeste stoffen hebben geselecteerd van vooraanstaande Italiaanse wevers. Luxe stoffen dragen bij aan optimaal draagcomfort. Het id.eal suit wordt speciaal voor u opgemeten en daarom is het perfect passend. Ten slotte de overdadige keuzevrijheid in model, voeringen en details en zelfs een monogram is mogelijk. Zo creëert u zelf uw id.eal suit! 

Vooral het eerste bezoek neemt de mode adviseur even de tijd om uw maten en uw persoonlijke voorkeur op te nemen. Daarna zijn uw maatgegevens bekend en is het uit zoeken van een volgend id.eal suit snel en gemakkelijk. Uw id.eal suit is binnen 4 weken gereed. 

De prijs van een 2-delig id.eal suit begint al vanaf 459,00 euro. Zo is een maatpak binnen handbereik, ongeacht uw maat en gekozen details. Aan u de keuze! 

Graag maken wij een afspraak met u! Vul hiervoor het onderstaande formulier in en binnen twee werkdagen bevestigen wij de afspraak. 


.
Divide