Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Smit Mode member

Als Smit Mode member wordt shoppen nóg leuker! Je kunt oneindig punten sparen die je elk seizoen kunt omzetten in kortingen. 

Elke punt is €1,- waard, dus hoe meer punten je hebt gespaard, hoe hoger de korting zal zijn. Bij iedere €19,95 die je bij ons besteedt ontvang je één verzilverpunt. Deze verzilverpunten zijn in te leveren tijdens onze verzilverperiodes. Wanneer onze verzilverperiode begint ontvang je van ons een mail met jouw gespaarde puntensaldo in de vorm van een verzilvercheque. 

Met jouw Smit Mode account heb je ook toegang tot exclusieve events, modeshows, de gratis vermaakservice op nieuwe collectie voor een perfect passende outfit, gratis advies van een Personal Dresser en ontvang je als je lid bent van de nieuwsbrief het online mode magazine én een leuke verrassing met je verjaardag.

Vul onderstaand formulier in om jouw persoonlijke Smit Mode account aan te maken en zo member te worden. Welkom bij de familie! 

Wij maken u erop attent dat de door u verstrekte gegevens worden opgenomen in de databank van Smit Mode. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden en worden alleen gebruikt in het kader van het spaarsysteem Smit Mode. Op deze actie zijn de Algemene Voorwaarden van Smit Mode Card van toepassing.

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief