Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen je graag

Vind een winkel Klantenservice

Profuomo Heren Overhemden

37 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

  • Pagina van 2

Een ruim aanbod Profuomo overhemden vindt u als eerste bij Smit Mode. Komt u gerust eens langs in één van onze negen heren winkels, of bestel snel uw nieuwe Profuomo overhemden online op de webshop. De shirts zijn altijd van hoge kwaliteit en daar gaat een heel proces aan vooraf om voor u de beste Profuomo overhemden samen te stellen en te realisteren.

Lang geleden werd het Italiaanse heren merk opgericht door een kleermaker die kwaliteitskleding wilde ontwerpen met speciale aandacht voor ontwerp, design en de productie van Profuomo overhemden. Deze hoofdgedachte is nog altijd leidraad van het inmiddels internationaal gerespecteerde heren modemerk. Alleen zijn ze door de jaren heen meer gegroeid in kennis en expertise.

Er wordt altijd zorgvuldig gekeken naar de beste materialen voor uw nieuwe Profuomo overhemden en hiervan wordt een zorgvuldige afweging gemaakt voordat ze zorgvuldig worden toegepast. Nog altijd worden de nieuwste collecties Profuomo overhemden geweven door de beste Italiaanse wevers. Een bewuste kwaliteit van dit merk is dan ook haar duurzame en maatschappelijk verantwoorde ondernemen. Alle Profuomo overhemden worden duurzaam gemaakt, en zijn dit voor ontwerpers tot en met de uiteindelijke klant. Een eerlijke productie in een transparante toeleveringsketen. Veilig voor mens en milieu, en natuurlijke producten komen van dieren in goede welzijn.

Alle kwaliteit Profuomo overhemden hebben een historie van uitgebreide en veelzijdige keuringen. Alleen de best geteste producten mogen een carrière als Profuomo overhemd krijgen. Zo wordt er getest op kleur echtheid, trek sterkte, krimp en pasvorm. Kies uw nieuwe hemden uit de pasvormen regular, slim of super slim. Slank gesneden, daar staan de Italiaanse Profuomo overhemden wel om bekend. Ook zijn de shirts verkrijgbaar in een extra lange mouw, zodat we iedere goed geklede man een passend overhemd kunnen aanbieden. Er zijn overhemden beschikbaar voor iedere gelegenheid, van sportief tot casual tot business.

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.