Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen je graag

Vind een winkel Klantenservice
Stones staat voor mannenmode met een feel-good karakter. Het merk staat voor garant voor hoogwaardige producten voor een zelfverzekerde uitstraling. De veelzijdige collectie biedt kleding voor elke gelegenheid; van vrijetijdskleding tot zakelijke kleding en zelfs verschillende dresscodes.
2 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Stones is niet het eerste de beste kledingmerk. Dit mannen kledingmerk produceert alleen kleding van zeer hoge kwaliteit, gecombineerd met prachtige designs. Daarbij komt dat de kleding ook nog eens zeer comfortabel zit. De combinatie van kwaliteit, prachtige designs en comfort heeft er voor gezorgd dat Stones in de loop der jaren is uitgegroeid tot een hedendaags merk dat bij veel mannen in de smaak valt. Omdat wij bij Smit Mode alleen de beste merken voor u beschikbaar willen hebben, mag Stones uiteraard niet ontbreken.

Stones kleding

Stones kleding is zeer veelzijdig en is daarom uitermate geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. De combinatie van zakelijk en casual zorgen ervoor dat u aan vrijwel elke dresscode kan voldoen. Neem daarom snel een kijkje in de webshop om Stones kleding te bestellen. Uw bestelling is in veel gevallen gratis en daarnaast heeft u voldoende tijd om uw bestelling te ruilen of retourneren, mocht dit nodig zijn. U kunt makkelijk en veilig betalen via een van de gecertificeerde betaalmogelijkheden, waarna wij uw bestelling zo snel mogelijk opsturen.

Stones online

Stones heeft altijd collecties waarbij de kledingstukken goed te combineren zijn. Om deze reden kan je outfits samenstellen die perfect bij jou passen. Neem daarom snel een kijkje naar het gehele Stones kleding assortiment:

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.