Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen je graag

Vind een winkel Klantenservice
Uw filters

Hoe werkt de terugbetaling?

Terugbetaling
Wij betalen zo spoedig mogelijk terug, uiterlijk 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst. Indien u met iDeal heeft betaald, dan heeft u vaak binnen 1 tot 3 werkdagen het bedrag weer op uw rekening. Wanneer u met creditcard betaald heeft, storten wij het bedrag ook op de creditcard terug. De bijschrijving is in uw maandoverzicht terug te vinden.

Bij een complete retourzending betalen wij het gehele bedrag terug, dus inclusief verzendkosten. Als u gebruik maakt van ons antwoordnummer brengen wij wel retourkosten van €4,95 voor Nederland en €6,95 voor België in rekening. Dit bedrag verrekenen wij met de terugbetaling.

Let op: Wanneer u uw retournering in de winkel afgeeft zult u niet direct het verschuldigde bedrag van het winkelpersoneel ontvangen. De afhandeling en terugbetaling van retourzendingen gebeurt op ons hoofdkantoor.
Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.