Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen je graag

Vind een winkel Klantenservice
Uw filters

Welke betaalmethode moet ik kiezen?

iDeal:
Via iDeal kun je betalen met de bank waarmee je jouw bankzaken online regelt. Na het ingeven van uw bank kom je automatisch in het bekende internetbankierprogramma van je bank. Je keurt de betaling op de voor jou bekende manier goed. Van je bank ontvang je een bevestiging. Je keert terug naar de webwinkel en de bestelling en betaling zijn geregeld.

Mastercard en Visa:
Online betalen met creditcard werkt als volgt: op de betaalpagina kies je het type creditcard waarmee je wil afrekenen. Vervolgens vul je het volledige creditcardnummer in, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode. Deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van uw creditcard. Daarnaast werken wij met 3D secure, dit betekent dat je ook jouw persoonlijke code moet invullen bij de betaling. Dit is een extra controle voor je veiligheid waarmee we digitale fraude willen voorkomen.

Afterpay (+ €1,50 servicekosten):

Met AfterPay betaal je jouw bestelling gemakkelijk achteraf. Afterpay is een externe organisatie die het achteraf betalen voor Smit mode uit handen neemt. Een week na besteldatum ontvang je van Afterpay een factuur via e-mail of de Afterpay app welke je binnen 14 dagen via iDeal of per bankoverschrijving betaalt.
Hoe werkt het? Kies tijdens het afrekenen voor Afterpay (+ € 1,50 servicekosten) en vul je geboortedatum en telefoonnummer in. Bij het afronden van de bestelling kom je op een externe pagina, waar je nogmaals de geboortedatum controleert en dienstvoorwaarden van Afterpay kunt lezen en akkoorderen. Nadat je dit hebt gedaan ontvang je een bevestiging van de bestelling van ons via de e-mail.
Meer lezen over Afterpay, kijk ook op: www.afterpay.nl

Mistercash:

Via Mistercash/Bancontact betaal je heel gemakkelijk en snel jouw bestelling vanuit België. Wanneer je in stap 6 voor Mistercash/Bancontact kiest, vul je hierna het kaartnummer en vervaldatum van jouw betaalpas in. Het bedrag wordt dan automatisch van uw bank afgeschreven. 

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.