Mijn Winkelwagen

Klantenservice

Wij helpen je graag

Vind een winkel Klantenservice
Uw filters

Welke betaalmethode moet ik kiezen?

iDeal:
Via iDeal kunt u betalen met de bank waarmee u uw bankzaken online regelt. Na het ingeven van uw bank komt u automatisch in het bekende internetbankierprogramma van uw bank. U keurt de betaling op de voor u bekende manier goed. Van uw bank ontvangt u een bevestiging. U keert terug naar de webwinkel en uw bestelling en betaling zijn geregeld.

Mastercard en Visa:
Online betalen met uw creditcard werkt als volgt: op de betaalpagina kiest u het type creditcard waarmee u wilt afrekenen. Vervolgens vult u het volledige creditcardnummer in, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode. Deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van uw creditcard. Daarnaast werken wij met 3D secure, dit betekent dat u ook uw persoonlijke code moet invullen bij de betaling. Dit is een extra controle voor uw veiligheid waarmee we digitale fraude willen voorkomen.

Afterpay (+ €1,50 servicekosten):

Met AfterPay betaalt u uw bestelling gemakkelijk achteraf. Afterpay is een externe organisatie die het achteraf betalen voor Smit mode uit handen neemt. Een week na uw besteldatum ontvangt u van Afterpay een factuur via e-mail of de Afterpay app welke u binnen 14 dagen via iDeal of per bankoverschrijving betaalt.
Hoe werkt het? Kies tijdens het afrekenen voor Afterpay (+ € 1,50 servicekosten) en vul uw geboortedatum en telefoonnummer in. Bij het afronden van uw bestelling komt u op een externe pagina, waar u nogmaals uw geboortedatum controleert en dienstvoorwaarden van Afterpay kunt lezen en akkoorderen. Nadat u dit heeft gedaan ontvangt een bevestiging van uw bestelling van ons via de e-mail.
Meer lezen over Afterpay, kijk ook op: www.afterpay.nl.

Divide

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.