Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De zomer trends van 2020



De zomer van 2020 staat weer voor de deur. Ondanks dat wij met z’n alle thuis zitten, is het niet verkeerd om de deur te openen voor de trends van 2020. Het is nooit verkeerd om jezelf even goed te verwennen, of je goed te voelen in je nieuwe outfit. Zeker niet als je meegaat in de zomer trends van dit jaar! Om het makkelijk te maken hebben wij een de zomer trends van 2020 voor alle Smit Mode-mannen en vrouwen op een rij gezet. Zo weet jij hoe je deze zomer stijlvol voor de dag komt. 

Mannen in roze

Roze is weer de kleur van de zomer (ook voor mannen) en denk dan vooral aan de zachtroze pastelkleuren die zeker terug gaan komen. De kleur roze is over het algemeen voor veel mannen niet de kleur om in rond te lopen, maar als iedereen het doet? Stiekem vinden alle mannen roze wel een mooie kleur, maar durven het vaak niet toe te geven. Ben jij de eerste die weer met een net roze shirt of polo rondloopt? Er zullen hoe dan ook meer mannen gaan volgen! 

De beige broek is weer terug

De beige tinten zullen deze zomer weer in bloei komen. Een aantal jaar geleden was de beige broek al helemaal de musthave in de garderobe. En nu is die weer terug. En hoe mooi was die beige broek gecombineerd met dat lichtblauwe overhemd? Juist, dat gaf een zeer modieuze en nette indruk op iedereen. En hoe mooi zou het staan, wanneer je diezelfde beige broek nu eens zou combineren met een lichtroze bovenstuk? Met deze outfit ben je klaar voor de zomer van 2020. Naast de beige broek is, is het niet alleen de beige broek die het deze zomer gaat overnemen. Het is de gehele beige tint die weer terug gaat komen. Denk dan aan beige jassen, beige polo’s en beige T-shirts. 

    

Een zomer vol kleurrijke prints

Naast de pastelkleuren en de kleuren roze en beige, zijn de kleurrijke prints weer vol in opkomst. Mix en match je mooiste prints, met een effe kleur voor een stijlvol en eigenzinnig effect. TIP: kijk is naar het merk A Fish Named Fred! Het merk A Fish Named Fred is een snelgroeiend merk met eigenzinnige inspirerende prints en kleuren, waar je blij van wordt. Ook zijn de tropische shirts weer helemaal terug. Het zijn de tropisch korte mouwen shirts of overhemden met felle kleuren als groen roze en blauw, waar je deze zomer echt mee zal opvallen. Het is dus zeker niet verkeerd om weer lekker in de tropische vakantiesfeer te komen deze zomer. 



Duurzame kleding

Een trend die geld voor zowel mannen als vrouwen dit jaar is duurzame kleding. Duurzame kleding wordt voor veel mensen steeds belangrijker en dat is zeker niet erg! Duurzame kleding is minstens net zo comfortabel en van zeer goede kwaliteit. Duurzaamheid is op elk gebied een grote trend die groeit. Zo groeit deze trend ook in de kledingindustrie. Duurzame kleding is niet van mindere kwaliteitsstoffen gemaakt. Het gaat hier vooral om de productie van de kleding. De kleding wordt op een duurzame wijze geproduceerd waardoor er minder Co2 vrijkomt. Dit betekend dat als je duurzame kleding koopt, je bijdraagt aan een gezond milieu.

Smit Mode-mannen en vrouwen in denim

Nog een trend die dit jaar terugkomt voor zowel mannen als vrouwen, is de denim look. Het is niet meer raar om denim te matchen met denim. Ga voor een spijkerbroek met een nette spijkerjas en maak je outfit een geheel. Waar je eerst twijfelde of je wel een denim broek kon matchen met een denim jas is nu het antwoord gekomen: Ja! Dit jaar zal alles draaien om, hoe meer denim hoe beter! 



Niet alleen pastelkleuren, maar ook neon

Dit jaar zijn niet alleen de pastelkleuren flink in opmars, ook de neonkleuren komen er weer aan. De felgekleurde gele T-shirts of in de opvallende groene kleuren zijn weer in opkomst deze zomer. Hierbij draait het nog meer om opvallen en gezien durven worden. Opvallen en anders zijn is het nieuwe normaal aan het worden en de kleuren gaan daarin mee.

De trenchcoat

Bij het maken van de overstap van mannen naar vrouwen, is de trenchcoat een mooie trend om mee te beginnen. Want ja, die is weer helemaal terug! Het is de mooie zwarte jurk onder de jassen. Een musthave die een nette maar stijlvolle uitstraling met zich meeneemt. Er is deze zomer ook niks mis met een trenchcoat in een van de kleuren van dit seizoen. Ga bijvoorbeeld voor een pastelkleurige trenchcoat, of een in het beige. Maar je outfit af op de iets koudere dagen met een stijlvolle jas, die niet meer mag ontbreken.

Dierenprints blijven

De panterprint is natuurlijk al een aantal keer langsgekomen de afgelopen jaren, maar nu blijven ze nog even hangen. Waar de dierenprints voorheen na een korte tijd weer weg waren, lijkt het er nu echt op dat ze blijven. Er is dus niks mis met een panterprint rok, jurk of shirt. Sterker nog, een panterprint rok, jurk of shirt is de trend waar wij de komende tijd nog niet van af zullen zijn. Niet alleen de panterprint doet het goed. Ook andere dierenprints lijken een opmars te maken. En naast al deze dierenprints gaat de trend nog een stukje verder. Er zijn steeds meer jungleprints in aantocht, of nou... ze doen je denken aan de jungle door de veelzijdige groenen kleuren en bijvoorbeeld palmbladeren. Het zijn de tropische prints die nu een groot deel van deze zomer zullen uitmaken. Stijlvol, zomers, opvallend en lekker kleurrijk, daar draait het deze zomer om! 



De jaren 70 in 2020

Het voorjaar staat al in het teken van de jaren 70, maar dit zal doorlopen in de zomer. Dit betekend lekkere wijde broeken met hoge taille, basis kleuren en de onmisbare materialen. Denk aan suède en corduroy. Deze materialen komen steeds meer terug en daar is niks mis mee! Het zijn prachtige materialen met uitstekende kwaliteit. Ook in accessoires zal de jaren 70 een grote invloed hebben. Grote oorbellen en vintage armbanden maken je loop helemaal af en kunnen zeker geen kwaad dit jaar.

Vrouwen in pak

Ja, dat klopt zeker! Vrouwenpakken zetten de toon dit jaar. Niet alleen de mannen lopen tegenwoordig in pak. Voor de vrouwen betekend dit stijlvolle pakken met strepen of ruitjes in alle denkbare kleuren. Ook de krijtstreep gaan we weer terugzien in deze trend. Het gaat hier natuurlijk niet om strak in pak, maar om een stijlvol pak met een mooi casual shirt eronder. Met deze outfit ben je al klaar om mee te gaan met deze trend. Zet de toon en ga stijlvol mee met deze trend. Het is in ieder geval zeker dat je met deze outfit voor elke gelegenheid goed voor de dag komt!


Klaar voor de zomer van 2020

Ben je geïnspireerd geraakt door de trends van deze zomer? Wij bij Smit Mode wel! Daarom hebben wij een mooie zomerse collectie voor zowel mannen als vrouwen geselecteerd, die je zeker leuk zal vinden. Wij helpen je graag in al onze winkels op gepaste afstand. Wij nemen de corona maatregelen erg serieus en hebben daar de benodigde maatregelen voor getroffen. Blijf je toch liever thuis? Dan kun je bij Smit Mode ook lekker online shoppen. Met een ruim aanbod merken, ben je verzekerd van een nieuwe outfit. Jouw nieuwe kleding wordt lekker bij jou thuisbezorgd zonder zorgen. Zo hoef jij niet veel te reizen en te zoeken voor een nieuwe outfit.
Ons gehele aanbod is te vinden op onze webshop, met uiteraard diezelfde service online als die je van ons verwacht in de winkel. Stay safe!

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief