Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Messy Dresses




De zomertijd is in gegaan en de zon gaat steeds vaker schijnen. Een van de dingen waar we naar verlangen is, dat de natuur opbloeit en verandert in een vol groen leven. En we willen ons hier ook op kleden. We laten je 3 soorten trends zien voor de zomer.

Flower Power

Vrolijke jurken in mooie voorjaarstinten met slordige bloemen print, vruchten of dieren. De jurken van dit seizoen zijn super vrolijk. Typerend zijn de lange, losvallende jurken. Ze hebben een zwierig en casual effect. Pom Amsterdam heeft onder andere deze gezellige jurken. Combineer de jurk met een stoere riem in de taille. Je kunt de jurken zowel met een pump, stoere sneaker of een teenslipper dragen. Perfect voor een mooie zomeravond!





Mouwen om van te houden

Ballonmouwen, trompetmouwen en pofmouwen. Ze zijn overal volop te zien. Het geeft de jurk net even een extra vrouwelijke touch. Smashed Lemon heeft verschillende jurken met de leuke trompetmouw met onder andere leuke prints. Het rode jurkje heeft een leuk wijdmodel en is verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en zwart.

Ook Summum, een Hollands merk, houd van vrouwelijke items met mooie details. In onze Summum collectie hebben we onder andere deze prachtige jurk, met grote pofmouwen. Wil je de jurk meer getailleerd? Draag dan een stoere riem in de taille.

Old but gold, broderie

Broderie is terug van weggeweest. Prachtige opengewerkte stoffen met een romantisch accent. In onze collectie van Poools hebben we onder andere deze vintage jurk. Deze mooie lichtblauwe jurk valt boven de knie en zit comfortabel. De jurk heeft een strikceintuur in de taille om de taille te accentueren. De jurk heeft driekwart mouwen met een elastische band, waardoor een subtiele pofmouw ontstaat.
 

Je kunt ook zelf een jurkje samenstellen. Combineer deze zwarte top en rok van Smashed Lemon, beide van broderie, met elkaar. Zo ontstaat er een leuk jurkje. Je kunt met deze items alle kanten op. Smashed Lemon maakt in de productie gebruik van een nieuwe duurzame stof: EcoVero. Deze stof is gemaakt van natuurlijke vezels en geverfd met ecologische kleurstoffen. Op deze manier wil Smashed Lemon graag verduurzamen.

In deze gekke tijden, moeten we zelf de vlaggen ophangen. Deze jurken, gemaakt met liefde en inspiratie vanuit alle hoeken van de wereld, laten jouw dit voorjaar stralen! We hopen dat je een geweldige zomer hebt, gekleed in je prachtige, unieke en kleurrijke jurken. Geniet van je nieuwe frisse looks en draag ze met een glimlach!

Je bent van harte welkom in één van onze winkels. Onze modestylisten staan graag voor je klaar om je nog meer te vertellen over de nieuwe trends en looks. We hebben zin in de zomer!  Wil je online meer inspiratie? Neem dan eens een kijkje op onze ‘Shop the look pagina. Hier kun je leuke sets vinden in allerlei stijlen.

Tot snel! 



Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief