Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Flared Flaneren


Vandaag neem ik jullie mee in de wijde wereld van de broeken en jeans. Er zijn onwijs veel verschillende soorten en modellen…dat geeft keuze stress nietwaar? Wij vrouwen gaan graag mee met de laatste trends maar het moet wel comfortabel zijn. Ik bedoel we moeten wel een sprintje kunnen trekken als net iemand voor jouw neus het leukste item uit het kledingrek weet te scoren! Daarom word het nu tijd om je waarschijnlijk te veel gedragen jogging broek of legging in te ruilen voor een fijne broek of jeans die net zo comfortabel kan zijn. En ja, dat kan dus! Hieronder laat ik jullie een aantal hot-items zien van dit seizoen.

Boot cut, flared jeans en wide jeans   

Dit seizoen mag een wijde broek niet ontbreken in jouw kledingkast en is absoluut dé trend van 2021. Een bootcut, flared, baggy of een wijde broek, het mag allemaal en hoe fijn is dat. Helemaal met thuiswerken voorlopig nog in het vooruitzicht. Ga voor een effen kleur of juist met een toffe print. Combineer dit met een top en sneakers of met een blazer en een hak.
 

Skinny jeans

Iedereen heeft er wel één…een favoriete broek die na het drogen het niet red tot in je kledingkast maar die je gelijk weer aanschiet zodra het weer kan. Bij mij is dat met stip op 1 een skinny jeans. Super makkelijk te combineren en is ook nog eens comfortabel doordat er vaak stretch word gebruikt in de stof, niet geheel onbelangrijk! Gelukkig zien we dit jaar de skinny broeken nog steeds bij zowel de
stoffen broeken als de jeans.



 

Travel

Dit is een stofcombinatie van polyamide en elastaan die broeken en leggings super comfortabel maakt. En dan eigenlijk comfortabel met hoofdletters. Er zit super veel stretch in, blijft goed in model, sneldrogend en is pluis/pilling- en strijkvrij. Dat laatste is een extra pluspunt wat mij betreft. Is dit dé trend van 2021, nee dat niet perse. Maar eerlijk, wie eenmaal een broek heeft met dit befaamde stofje wilt niet anders meer!

Ik hoop dat je met net zoveel plezier gelezen hebt, als ik met het schrijven van deze blog en dat je geïnspireerd bent geraakt door de nieuwste trends op het gebied van broeken. Maar hé, wat is trend als je lekker eigenwijs wil zijn en gaat voor je eigen stijl, want dat is wat trend is. Stijl eigen maken.

Heb je zin om er even tussenuit te knijpen en gezellig te komen winkelen? Neem gerust een vriendin mee! Kom gezellig langs in één van onze winkels. Of kruip op de bank met je tablet en een kopje thee en weet ons online te vinden!

Veel liefs, 
 


Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief