Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Comfort classic


Comfort classic

Als je zou mogen kiezen tussen een overhemd of een shirt, wat zou jouw keuze dan zijn? Juist: een shirt! En waarschijnlijk omdat deze gewoon veel comfortabeler zit. Je kunt je er vrij en soepel in bewegen, het zit niet zo stijf en het kreukt niet. Eigenlijk een best logische keuze wat mij betreft. Het zou top zijn als je een overhemd zou kunnen dragen dat aanvoelt als een shirt, dus eigenlijk een combinatie van beide. En laten wij nu net deze combi voor jou hebben! Heb ik jouw interesse gewekt? Dat hoopte ik al! Ondertussen zijn dit soort jersey overhemden niet meer uit het modebeeld weg te denken. Graag laat ik je zien welke merken dit soort overhemden nieuw in de collectie hebben.

OLYMP 24/seven


Bijzonder rekbaar zijn de 24/7 overhemden van OLYMP. In de stof zijn katoengaren en elastaanvezels vermengd dat ervoor zorgt dat je er prettig in kunt bewegen. De overhemden zijn er met lange- en korte mouwen. Heerlijk voor de zomerse dagen! Geen lichaam is hetzelfde en daarom zijn ze te verkrijgen in twee verschillende pasvormen. Het Level five model heeft een Body fit pasvorm en Luxor heeft een Modern fit pasvorm.


Profuomo The knitted shirt

Ervaar het beste van twee werelden bij Profuomo: stijl en comfort. Een licht gebreid overhemd met een katoenen piqué structuur. Deze stof heeft een grovere open structuur, waardoor het gestikt lijkt en is daardoor licht ademend. Profuomo gebruikt de piqué stof ook voor hun polo shirts. Je raadt het al: dit overhemd zorgt voor een fijne draagervaring! Ze hebben de traditionele look en kunnen zowel casual als business worden gedragen. Alle overhemden hebben een Slim fit pasvorm.


Desoto The original jersey feeling!

Desoto is de nummer 1 in jersey kwaliteit overhemden. Ze produceren duurzame en eerlijke producten in Europa. Daar wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit, om aan de hoge normen te kunnen voldoen. De overhemden worden gemaakt van 100% katoen en hebben een zachte kwaliteit stof. Wat ook echt een fijne bijkomstigheid is, is dat je ze niet hoeft te strijken! Alle overhemden van Desoto hebben een Slim fit pasvorm. 


Ledûb stretch shirts

Geniet van optimale bewegingsvrijheid met de overhemden van Ledûb. Naast dat ze super comfortabel zijn, hebben ze geen onderhoud nodig. Hang ze direct na het wassen op aan een hanger en strijk de naden glad met de hand. Je hoeft hooguit de boord te strijken! De stretch overhemden zijn gemaakt van 100% katoen en hebben we in een Modern fit of Slim fit pasvorm.


Scotch & Soda

Perfect voor de casual look! De licht gebreide overhemden van Scotch & Soda hebben een relaxte uitstraling en zijn makkelijk te combineren. De overhemden zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een Slim fit pasvorm.


Nog even alles op een rijtje. Ik heb jou vijf fantastisch mooie merken kunnen laten zien die allemaal op hun eigen manier een comfortabel overhemd in hun collectie hebben. Of het nu jersey, stretch of knitted wordt genoemd. Het komt allemaal op hetzelfde neer: ultiem COMFORT! Je draagt ze als een shirt, ze hebben een ademende stof en je hoeft ze niet te strijken. Ik zie alleen maar voordelen! Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd naar zo’n fijn overhemd? Shop ze hier op onze website of kom gezellig langs in één van onze winkels.

Vind je het leuk om dagelijks geïnspireerd te worden met de laatste mode en trends? Volg ons op Facebook en Instagram!
 

Veel liefs,
Joyce






Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief