Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Throw on a blazer!


Voor eeuwig in de mode, de blazer. Ieder seizoen komt dit fijne jasje weer terug, maakt niet uit in welke kleur. Er zijn genoeg redenen te bedenken om de blazer te omarmen. Ben jij nog niet zo’n fan van de blazer? Dan ga ik daar verandering in brengen!

De perfecte blazer


Een blazer is een absolute musthave in je garderobe. Met een blazer style jij je perfecte outfit af. Maakt niet uit voor welke gelegenheid. Voor iedere vrouw is er de perfecte blazer. Wil jij de nadruk op jouw vrouwelijke vormen leggen?! Kies dan voor een slank getailleerd model. Heb jij brede schouders? Kies dan voor een recht lang model. Heb jij een wat bredere taille? Kies dan voor een blazer met schoudervulling. Iedere vrouw kan stralen in een blazer dat jouw figuur het best laat uitkomen.


Lange blazer


Lange blazers vallen vaak net over de billen. Wil je voor een zakelijke uitstraling gaan? Combineer dit dan met een kanten top, mooie blouse, een skinny jeans of pantalon. Je kunt dit afstylen met mooie accessoires en hakken. Draag jij je blazer liever casual? Kies dan voor een top of trui met een mom jeans. Je kunt dit afstylen met sneakers of bikerboots. De oversized blazer geeft een wat stoerdere look aan je outfit. Hoe style je deze look?! Kies bijvoorbeeld voor een leren broek met een witte blouse of een dikke trui.


Korte Blazer


Hij gaat nooit uit de mode, het is dan ook een stijlvol kledingstuk die je veel terug ziet komen in het zaken leven. Perfect te combineren met een jurk, rok of broek. Een eyecatcher op dit moment is om de blazer met een lange rok met motief te dragen. Hier wordt de taille door geaccentueerd. In combinatie met een mooie top en pump ben jij klaar voor elke gelegenheid. De korte blazer is ook heel makkelijk te combineren met een jeans, basic t-shirt en sneakers voor een casual look.

Mocht je morgenochtend totaal geen inspiratie hebben, val dan terug op de blazer. De blazer zorgt voor extra sprankeling, waardoor jij als een echte fashionista de dag door kunt gaan!



Wil jij je garderobe kast ook uitbreiden met een mooie blazer? Kom gezellig langs in één van onze winkels. Onze modestylisten staan graag voor je klaar. Kijk je liever online? Bezoek dan onze webshop en bekijk ons uitgebreide assortiment aan trends!

Vind je het leuk om dagelijks geïnspireerd te worden met de laatste mode en trends? Volg ons op Facebook en Instagram!

Veel liefs, 
Kim









Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief