Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Color boost your day!

Het is volop zomer! En dat betekent alle winterkleuren uit je kast en stralende kleuren erin. Na dit sombere voorjaar gaan we er een toffe zomer van maken. En wat past daar beter bij dan vrolijke kleding! Lees snel verder en laat je inspireren!

Code rood

De kleur rood staat voor energie, kracht, passie en liefde. De kleur rood straalt zelfverzekerdheid uit en is dus dé kleur die je in je kledingkast moet hebben! Is deze kleur helemaal jouw ding? Dan zijn deze items van Freequent, Aaiko of Zoso echt iets voor jou! De kleur rood kan je het best combineren met wit of donkerblauw, zoals ook te zien hierboven. Hierdoor accentueer je de rode kleur nog beter. Ook kun je natuurlijk volledig in het rood gaan!


Shine like sunshine

De gele kleur is dé modekleur deze zomer. Met deze kleur haal je het zonnetje in huis, maar ga je ook stralend de deur uit. Geel staat voor zon, geluk, vrolijkheid en positiviteit. Ga voor een gehele gele outfit of stijl de kleur geel af met blauw, beige of koraal roze. Verder past tijgerprint perfect bij de kleur geel!


Going green!

Groen, groen en nog eens groen. We kunnen er niet omheen, ook groen is dé kleur dit jaar. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende kleuren groen, maar deze zomer willen we er een feestje van maken met de mooiste tinten. De kleur groen staat voor leven, vernieuwing en energie. De kenmerken die we deze zomer goed kunnen gebruiken! Groen kan je best combineren met basics zoals wit, zwart of bruin. Op deze manier komt de kleur extra goed naar voren. Ga jij deze zomer voor de kleur groen?


Stralend in het blauw

Van licht tot donkerblauw, elke tint spreekt voor zichzelf. De kleur blauw is persoonlijk één van mijn favoriete kleuren. Blauw is de perfecte kleur voor het combineren van kleding, met de kleur blauw raak je namelijk niet uitgematcht! Blauw vormt de basis voor combinaties met bijvoorbeeld rood, wit of roze. Daarnaast staat de kleur blauw voor loyaliteit, zelfverzekerdheid, vertrouwen en intelligentie. Waardoor niet alleen je outfit, maar ook jij stralend de dag door gaat met jouw blauwe items!
 

Deze zomer maken we er zelf een feestje van met de mooiste kleurrijke outfits! Of je nu voor rood of groen gaat, dat maakt niks uit! Zolang je jouw outfit maar met passie en een glimlach draagt, dan kan niks of niemand jouw dag nog verpesten. Shop jou nieuwe look op onze webshop! Of kom gezellig samen met een vriend, vriendin, collega of familielid langs in één van onze winkels.

Ik hoop dat deze blog je geïnspireerd heeft en je helemaal vrolijk en fris deze zomer in gaat. Welke kleur vind jij het leukst om te dragen?

Vind je het leuk om dagelijks geïnspireerd te worden met de laatste mode en trends? Volg ons op Facebook en Instagram!
 

Liefs Yentel



Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief