Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Style Guide najaar 21/22



Het najaar is nog ver weg, maar ik ga je toch vast wat over de trends vertellen. Wat worden de kleuren dit najaar, welke trends blijven nog of welke zijn helemaal nieuw? Graag laat ik je de belangrijkste trends zien; deze gaan van mooie breisels tot puffy jassen. Je kunt gelijk een sneak peak zien van onze nieuwste najaarscollectie die vanaf september in de winkels hangt. Er komt zoveel leuks voorbij!

Spencer en witte blouse

We starten met een goede basic, want heb jij al een witte blouse in de kast? Deze kun je gewoon komende winter doordragen! Ook de witte broek is geen probleem. We gaan veel lichte silhouetten zien, geheel wit gedragen met een spencer of gilet. Natuurlijk is het off white overhemd ook gewoon te dragen op een zwarte broek met een kekke laars. 

Hoe gaaf is deze spencer van Freequent? Te dragen op een witte blouse en off-white broek, of in combinatie met een zwarte broek.


De spencer en gilet zagen we dit voorjaar al een paar keer voorbijkomen, maar dit najaar kun je er echt niet om heen! Naast dat je ze draagt over een witte blouse kun je dit ook gewoon over een print blouse dragen of een zwierige midi dress. En zo’n gilet of spencer draagt toch heerlijk! Ze zijn zo lekker wollig en zacht.

Funky breisels



Over wollig en zacht gesproken, maak kennis met de funky breisels van dit najaar! Heerlijk warm, maar ook gewoon zo leuk! Hoe groter en gekker het breisel, hoe beter! Of het nou ligt aan de cut-outs, de kleur of de structuur, dit zijn gewoon fantastische items voor in jouw garderobe. Gekke knits, grove of fijne breisels, het kan allemaal.  Juisr te dragen over een mini dress, op een kort rokje of gewoon op een mooie wijde broek. Want ook die zijn niet meer weg te denken! De wijde broeken winnen steeds meer terrein.

Dit model draagt een funky trui van Marc Aurel over een mini dress.



Ook de combinatie van de grove funky trui met een midirok zien we nog steeds. Deze rokken zagen we afgelopen winter en zomer ook al en en blijven nog even in. Je kunt de look afmaken met een stoere riem in de taile en een leuke boot.

Wijde broeken

Naast de wijde pantalons, zien we ook weer de paperbag broek en de high waist. De broeken worden gestyled met een stoere riem. Zoals je ziet hebben we deze gave wijde broek van Cambio in de collectie. Dit model draagt een all-white outfit.



Kleurenpallet


Misschien vind jij het nu nog iets te vroeg om aan de warme broeken en funky breisels te denken en denk je; ‘Dat komt rond november wel, als de blaadjes gaan vallen’. Geen probleem, ook in september kun je jezelf al kleden met de nieuwste trends, met een klein vleugje zomer erdoorheen. We hadden het natuurlijk al over de witte blouse, daar zit je nooit verkeerd mee. Maar ook de blouses met de pofmouwen zie je terugkomen. De kleurtjes waar je in september goed mee zit, zijn vooral licht- en oudroze, en lila.

Deze blouse van Saint Tropez is oudroze en heeft een leuke pofmouw.




Deze sweater van Co’Couture past helemaal in de kleurenpallet. De sweater heeft op de borst een subtiele tekstbedrukking en is heerlijk voor een wat koudere najaarsdag.

Puffy jassen

Maar het gaat daarna toch echt weer koud worden en dan pakken we ons zelf lekker in. We kruipen in ons coconnetje en pakken een kopje warme thee. We gaan dan weer warme kleuren zien, zoals rood. En om je lekker in te pakken; deze winter zijn de grote ‘dekbed’ jassen niet meer weg te denken. Inpakken geblazen! Puffy jassen, erg lang en lekker groot. Hoe groter, hoe beter. Zo kunnen we ons zelf lekker terug trekken en ze zijn ook nog eens super comfy! Want vergeet niet, na al dat thuis werken waren we wel heel erg gewend geraakt aan onze comfy clothes. Gelukkig voor jou; ze hoeven niet weg! Combineer ze nu net even anders en ze zijn good to go. Gewoon naar kantoor, restaurants of met uitgaan.



Check!

En dan hebben we ook nog de ruit. Misschien wel in jouw ogen wel ouderwets, maar is nu weer helemaal hip. De ruit komt terug in blazers, broeken en blouses.



To the max

Mocht je een feestje, bruiloft of iets anders hebben waar je helemaal to the max gaat? Dit kan en mag nu weer! Je mag helemaal uitpakken en mooi voor de dag komen met je grootste, gaafste of meest drukke jurken. Welke print of kleur je ook kiest, deze winter zien we veel rood, fuxia en roze. Stiekem zien we af een toe de dierenprint voorbijkomen, maar ook vooral de psychedelische prints die grafisch gevormd zijn.



Ik hoop dat je hebt kunnen genieten van deze sneak peak en dat we kunnen uitkijken naar een warme winter met onze geliefden om ons heen. Gekleed in de meest leuke, gekke maar stiekem toch ook warme en comfy outfits.

Wil je meer inspiratie over hoe een item het beste te combineren is? Kom langs in één van onze winkels, daar staan onze modeadviseurs dagelijks voor je klaar om je adviseren en je op te hoogte te brengen van de nieuwste trends.

Volg ons ook op Facebook en Instagram om steeds op te hoogte te blijven van de nieuwste trends en inspiraties! Laat daar vooral in de comments ook weten waar je graag meer over zou willen weten of welke trend je meer inspiratie over wil!

Voor nu wens ik je een fijne zomervakantie, geniet ervan!

Liefs Gerlinde.







Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief