Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuw merk bij Smit Mode: NUKUS

WELKOM NUKUS


NUKUS is een nieuw damesmode merk dat we hebben toegevoegd aan onze collectie. Het nog jonge bedrijf is vijf jaar geleden opgestart en weet zich nu al goed te onderscheiden van andere merken. De grote liefde voor damesmode én ondernemen zijn samengekomen met een duidelijke visie; tijdloze en stijlvolle items gemaakt van luxe stoffen voor jong en oud, NUKUS. Neem alvast een kijkje bij onze eerste NUKUS levering! Er zullen de komende weken nog meer prachtige items aan onze collectie worden toegevoegd. 
 
 
Ik laat je graag de nieuwe voorjaarscollectie van NUKUS zien in verschillende combinaties. Wat je terug ziet in de Spring-summer collectie zijn vooral lichte kleuren en tinten. Die kunnen goed met elkaar gecombineerd worden of als je het iets spannender wilt maken combineer je dit met een contrasterende kleur. Dit zal er direct uitspringen! 
 


Sustainability
Met zorg aan prachtige, natuurlijke stoffen met hoge kwaliteit heeft NUKUS een missie om items te ontwerpen met respect voor de wereld en mensen om ons heen. Hierbij geven ze de voorkeur aan natuurlijke materialen als linnen, katoen, knitwear, natuurlijke kunstvezels en synthetische kunstvezels. Die laatste twee worden alleen gebruikt om de kledingstukken te versterken en een goede kwaliteit te bieden.



Hopelijk heb ik je met ons nieuwe merk NUKUS kunnen inspireren voor een nieuwe outfit. Vind je het leuk om vaker geïnspireerd te worden? Volg Smit Mode dan op Facebook of instagram!

Veel liefs, 

Joyce

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief