Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuw merk bij Smit Mode: OUI

WELKOM OUI

Nieuw bij Smit Mode; OUI. We zijn enorm trots dat we dit mooie merk hebben toegevoegd aan onze collectie voor komend seizoen!



OUI is gestart in de jaren ’50 met kindermode. Na enkele jaren een goede naamsbekendheid te hebben opgebouwd is er besloten een overstap te maken en zich te richten op dameskleding. En zeg nou zelf, de collectie is toch fantastisch nietwaar?!



OUI is voor de vrouw die houdt van unieke prints met een romantische touch. Met hoge kwaliteitsnormen worden de mooiste stoffen en materialen gekozen. Fijne prints en unieke patronen zie je terug in hun kleding wat weer goed gecombineerd kan worden met een van hun basics voor de juiste balans.



Hopelijk kunnen we jouw de komende tijd inspireren met de mooiste items van ons nieuwe merk OUI. Vind je het leuk om vaker geïnspireerd te worden? Volg ons dan op Facebook of instagram!

Veel liefs, 

Joyce 

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief