Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Trend: Strepen

Lieve lezers,
 
Joyce hier, klaar om jullie mee te nemen in de nieuwste trend: strepen! Ja, je hoort het goed, die verticale lijnen die je misschien eerder associeerde met een zebra-overhemd van je oom Berend zijn helemaal terug van weggeweest. Laten we eens kijken hoe we deze klassieke look kunnen omtoveren tot een stijlvolle toevoeging aan jouw garderobe! 

Deze keer zijn strepen helemaal anders. Ze maken een chique comeback en zijn helemaal terug van weggeweest! Denk aan verticale strepen als de afslankende vriend van je garderobe. Ze strekken zich uit als yoga-instructeurs, waardoor je er langer en slanker uitziet. Wat wil een mens nog meer? Dus, als je een paar extra centimeters wil toevoegen aan je lengte zonder op stelten te hoeven lopen, dan zijn strepen jouw beste vrienden.



Laten we het hebben over hoe je deze trend kunt rocken. Strepen zijn chic en trendy. Maar eigenlijk kunnen we wel zeggen dat ook de diagonale, horizontale versies meespelen in deze trend. Dus, hoe draag je ze? Nou, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van gestreepte broeken tot jurken en zelfs streep-op-streep-combinaties - ja, we gaan all-in met strepen. Durf te experimenteren, wees niet bang om een beetje te spelen met patronen en kleuren.



Dit staat haar toch fantastisch?! We zien ook dat er gestreepte damesbroeken in verschillende tinten zijn die weer leuk te combineren zijn met een effenkleurige top of blouse.

Laten we eens kijken naar enkele fantastische damesmerken die helemaal in de strepen-trend duiken. Denk aan een prachtige Summum top met korte mouwen, perfect voor die zonnige dagen waarop je wat extra flair wilt toevoegen aan je outfit. Of wat dacht je van een ultrazacht truitje met lange mouwen van 10-Days, ideaal voor die frissere lenteavonden waarop je wel wat warmte kunt gebruiken. En laten we de Esqualo trui met korte mouwen niet vergeten, een veelzijdig stuk dat moeiteloos kan worden gestyled voor verschillende gelegenheden. En voor de liefhebbers van casual chic is er altijd het klassieke Mos Mosh t-shirt, perfect voor een relaxte maar trendy look.



Enkele fantastische herenmerken die helemaal in de strepen-trend duiken; Denk aan een stoere Vanguard trui, ideaal voor de casual dagen waarop je wat extra stijl aan je outfit wilt toevoegen. Of wat dacht je van een verfijnde State of Art pullover, perfect voor een avondje uit of een etentje met vrienden. Voor mannen die van gelaagde looks houden, is een Matinique overshirt een geweldige keuze. Combineer het met een t-shirt eronder voor een trendy en toch ingetogen uitstraling.
En als je op zoek bent naar een overhemd, kijk dan eens naar een Dstrezzed overhemd of een No Excess linnen overhemd. Met hun diverse stijlen en patronen vind je zeker iets dat past bij jouw persoonlijke smaak en de gelegenheid.
Dus heren, laat die strepen maar komen en geef je kledingkast een update met deze tijdloze trend. Of je nu gaat voor casual, verfijnd of formeel, strepen zijn de perfecte manier om jouw stijl te laten zien.



Ik wens jullie veel winkelplezier!


Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief