Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Diploma uitreiking: Outfit inspiratie voor heren!

STRALEND SLAGEN IN STIJL!
Yes, het is je gelukt! Je hebt je diploma op zak! Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze prachtige mijlpaal. Geniet van dit moment en wees trots op jezelf! Dat felbegeerde papiertje is van jou! Na deze stressvolle periode volgt de volgende uitdaging: een stijlvol outfit scoren voor je diploma-uitreiking! Want je hebt iets te vieren en het is jouw moment om te shinen! En hoe kun je dat beter doen dan in een fantastisch outfit? We know. Maar wat draag je naar zo'n speciale gelegenheid? In ieder geval iets wat comfortabel zit én ook nog eens stijlvol is. Een diploma-uitreiking is al ongemakkelijk genoeg en bovendien wil je ook nog eens leuk op de foto's staan! Geen stress, wij zijn er voor je. Met onze tips en tricks begeleiden we je bij het kiezen van jouw ideale outfit. Het allerbelangrijkste is dat jij je op je gemak voelt en dat je iets kiest wat helemaal bij jouw persoonlijke stijl past. Wanneer dat lukt, is onze missie geslaagd!
 


HET IS JOUW FEESTJE!
Allereerst is het belangrijk om te weten naar wat voor soort diploma- uitreiking je gaat. Dit bepaalt voor een groot deel wat voor outfit je aan moet. Laat zien dat je respect toont en hou je aan de kledingvoorschriften. Ga je naar een diploma-uitreiking op een hogeschool of universiteit is het kledingvoorschrift vaak formeel. Dan draag je een pak met stropdas en stijlvolle stappers: een mooie veterschoen of loafer is dan een goede optie. Nu horen wij je denken... een pak? En nee, daar bedoelen we niet het tenue van je opa mee! Ook niks mis mee, maar tegenwoordig kun je onze trendy gekleurde pakken ook gewoon zelf aan. Is je diploma-uitreiking minder formeel? Dan heb je de keuze voor een wat losser outfit. Een mooie donkere jeans met een net overhemd maakt je outfit helemaal af. Een colbert staat ook altijd netjes, maar je kunt ook kiezen voor een licht jasje of zelfs een stijlvol overshirt. Of je gaat voor een gilet! Enfin: wat de uitslag ook wordt: het is helemaal aan jou. Of je nu wilt stralen in een stijlvol pak of in een mooie jeans met een net overhemd: het kan allemaal en je scoort er altijd punten mee!



MEER ZELFVERTROUWEN IN EEN PAK!
Go out with a bang, voordat je het schoolgebouw definitief verlaat en zorg ervoor dat je leraren en je klasgenoten je niet vergeten. De laatste kans om een onuitwisbare indruk achter te laten en stijlvol afscheid te nemen doe je wat ons betreft in een modern pak! Want een pak staat altijd netjes, geeft je een stijlvolle uitstraling en zit ook nog eens comfortabel. Wist je dat het dragen van een pak je meer zelfvertrouwen kan geven? En dat straal je uit. Onze pakken zijn gemaakt om jou er op je best uit te laten zien en je zelfverzekerd te laten voelen. Ideaal voor bij zo'n zenuwachtige gelegenheid als een diploma-uitreiking, toch? Nog een reden nodig voor het aanschaffen van een pak? Okee, daar gaan we. Waarschijnlijk is dit het eerste pak dat je aanschaft en die wil je natuurlijk naar meerdere gelegenheden dragen. Denk bijvoorbeeld aan een sollicitatiegesprek, een belangrijke presentatie of gewoon een trendy avondje uit. Kies daarom voor kwaliteit, zodat je er langer plezier van hebt. En bij wie moet je daarvoor zijn…? Precies! Bij Smit mode, want daar heb je altijd kans van slagen.



ONTDEK HET COMFORT ÉN STIJL.
We pakken even door, want het wordt hoog tijd om jou kennis te laten maken met één van onze vele merken. Ervaar het comfort van onze Zuitable pakken in jerseystof. De pakken voelen aan als een joggingpak, maar zien er uit als een kostuum! Dat geeft jou de bewegingsvrijheid die je nodig hebt, wanneer je het podium op moet om je diploma in ontvangst te nemen. En daarbij zie je er ook nog eens fantastisch uit! Nog een voordeel van Zuitable is dat je de pakken onderling kunt mixen & matchen. Superhandig wanneer je een afwijkende maat voor je broek of colbert nodig hebt. Op die manier slaag je altijd voor een goed passend pak! Een paar mooie effen sneakers eronder en voilà: klaar ben je.



AND LAST BUT NOT LEAST
De finishing touch met accessoires! Maak je look compleet met onze bijpassende accessoires en je bent klaar om je prestatie te vieren. Haal die stropdas van je vader maar uit de kast. Heb je die? Mooi, dan hoef je daar niet meer naar te zoeken. Mocht dit niet het geval zijn, laat je dan verrassen door de nieuwste kleuren van dit seizoen in ons uitgebreide collectie. En vind je het moeilijk om een knoop in je das te leggen? Snappen we! Kom gerust naar één van onze herenmodezaken en laat ons jou helpen. Met een stijlvolle stropdas, een paar mooie sokken en stijlvolle stappers geef je je look een persoonlijke twist en een extra dosis stijl! Hopelijk heb je via deze blog genoeg inspiratie opgedaan. Want reken maar dat je straks aan moet horen wat je leraren tegenover je ouders, je vrienden en klasgenoten over je te vertellen hebben. Kom maar door met dat diploma!



'OP NAAR EEN ONVERGETELIJKE DIPLOMA-UITREIKING! GENIET VAN DEZE BELANGRIJKE MIJLPAAL IN JE LEVEN. HET IS JOUW FEESTJE EN IK WEET ZEKER DAT JE ER FANTASTISCH UIT ZAL ZIEN!'
 
Veel liefs, Mandy!

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief