Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Diploma uitreiking: Outfit inspiratie voor dames!

STRALEND SLAGEN IN STIJL!
Yes, het is je gelukt! Je hebt je diploma op zak! Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze prachtige mijlpaal. Geniet van dit moment en wees trots op jezelf! Dat felbegeerde papiertje is van jou! Na deze stressvolle periode volgt de volgende uitdaging: een stijlvol outfit scoren voor je diploma-uitreiking! Want je hebt iets te vieren en het is jouw moment om te shinen! En hoe kun je dat beter doen dan in een fantastisch outfit? We know. Maar wat draag je naar zo'n speciale gelegenheid? In ieder geval iets wat comfortabel zit én ook nog eens stijlvol is. Een diploma-uitreiking is al ongemakkelijk genoeg en bovendien wil je ook nog eens leuk op de foto's staan! Geen stress, wij zijn er voor je. Met onze tips en tricks begeleiden we je bij het kiezen van jouw ideale outfit. Het allerbelangrijkste is dat jij je op je gemak voelt en dat je iets kiest wat helemaal bij jouw persoonlijke stijl past. Wanneer dat lukt, is onze missie geslaagd!HET IS JOUW FEESTJE!
Allereerst is het belangrijk om te weten naar wat voor soort diploma- uitreiking je gaat. Dit bepaalt voor een groot deel wat voor outfit je aan moet. Laat zien dat je respect toont en hou je aan de kledingvoorschriften. Ga je naar een diploma-uitreiking op een hogeschool of universiteit is het kledingvoorschrift vaak formeel. Met een feestelijke jurk zit je eigenlijk altijd goed. Ben jij niet zo van de jurken? Dan is een stijlvol damespak ook perfect om te dragen. Is je diploma-uitreiking minder formeel? Dan heb je de keuze voor een wat losser outfit en heb je de mogelijkheid om je diploma-uitreiking in te jumpen met een trendy jumpsuit. Houd je meer van een casual outfit, maar wil je toch netjes voor de dag komen? Dan is een pantalon met een mooie blouse of feestelijke top perfect voor jou! Enfin: wat de uitslag ook wordt: het is helemaal aan jou. Of je nu wilt stralen in een feestelijke jurk, damespak, trendy jumpsuit of pantalon met een mooie blouse: het kan allemaal en je scoort er altijd punten mee!MEER POWER IN EEN PAK!
Go out with a bang, voordat je het schoolgebouw definitief verlaat en zorg ervoor dat je leraren en je klasgenoten je niet vergeten. De laatste kans om een onuitwisbare indruk achter te laten en stijlvol afscheid te nemen doe je wat ons betreft in een stijlvol damespak. Een dames pak bestaat uit een pantalon en een blazer. Het is de ideale oplossing voor als je liever geen jurk draagt, maar ook niet in een spijkerbroek op je diploma-uitreiking wil verschijnen. In een damespak laat je zien dat jij je mannetje staat en kom je zelfverzekerd over. Dat straal je uit. Het staat netjes, geeft je een stijlvolle uitstraling en net de power die je nodig hebt op zo'n zenuwachtige gelegenheid. Bovendien kan je het voor meerdere gelegenheden dragen, denk aan: een sollicitatiegesprek, een zakelijke meeting, feestje of etentje! Kies daarom voor kwaliteit, zodat je er langer plezier van hebt. En bij wie moet je daarvoor zijn…? Precies! Bij Smit mode, want daar heb je altijd kans van slagen.
DRESS TO IMPRESS!
Een kledingstuk wat altijd goed is voor een diploma-uitreiking is natuurlijk een jurk. Het staat stijlvol, feestelijk én je bent er altijd verzekerd van een geslaagde outfit. We hebben verschillende stijlen, kleuren en prints van verschillende merken zoals onder andere Freebird en Co’Couture. Extra leuk is het om in een jurk te gaan waarin je opvalt, wanneer je het podium op moet om je diploma in ontvangst te nemen.JUMP INTO SUITS!
Makkelijker dan met een jumpsuit wordt het niet, want je hebt in één klap een compleet stijlvol outfit aan, ideaal! Een jumpsuit is op zichzelf al een eyecatcher en staat prachtig in één kleur. Het is een kledingstuk dat jou van top tot teen bedekt, het is lekker luchtig mocht het een tropische dag worden. Is een jumpsuit niet voor jou en wil je toch netjes voor de dag komen? Dan is een pantalon perfect voor jou. Combineer de pantalon met een mooie blouse of een feestelijke top en je bent helemaal klaar voor je diploma-uitreiking! Hopelijk heb je via deze blog genoeg inspiratie opgedaan. Want reken maar dat je straks aan moet horen wat je leraren tegenover je ouders, je vrienden en klasgenoten over je te vertellen hebben. Kom maar door met dat diploma!'OP NAAR EEN ONVERGETELIJKE DIPLOMA-UITREIKING! GENIET VAN DEZE BELANGRIJKE MIJLPAAL IN JE LEVEN. HET IS JOUW FEESTJE EN IK WEET ZEKER DAT JE ER FANTASTISCH UIT ZAL ZIEN!'


Veel liefs, Mandy!

Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief