Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Dress to Impress


Normaal gesproken is dit hét seizoen voor leuke feestjes. Bruiloften, jubileums en verjaardagen...noem maar op. Stukje bij beetje worden de maatregelen versoepeld en hopelijk kunnen we van de zomer genieten van de leuke party’s. Heb jij binnenkort een feestje en zin om uit te pakken, maar nog geen idee wat je aan moet? Wij gaan jou daarbij helpen! Graag laten we je een aantal verschillende setjes zien, die óók leuk te combineren zijn met je vriend of partner. Onze lieve collega’s hebben we in de leukste outfits gestoken om jou de tofste items te laten zien.

City Romantic


Hoe leuk zijn deze sets; kijk ze eens stralen! Het 7Square kostuum van Luuk kan mooi gecombineerd worden bij de Aaiko outfit van Noa. Mooie zachte en lichte aardse tinten met een catchy tasje. Deze combi maakt het ietwat chique door het kostuum en kan daarom heel goed gedragen worden naar een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid. Daarbij maakt de set van Noa het mooi af met een korte blazer van Smashed Lemon, maar kan ook zeker zonder worden gedragen. Zo heeft Gerlinde de set gecombineerd met een wikkelvestje van Aaiko en stoere boots eronder; zo is de outfit meer casual.

Luuk heeft een mooie donkere chino gecombineerd met een roze Profuomo overhemd en een denimjack van Scotch & Soda. Noa ’s keuze viel op een pretty pink dress van POM Amsterdam. Wat een frisse en kleurrijke combinatie is bij elkaar, maar niet Te. Beide outfits zijn superleuk voor de zomerse feestjes, waarbij je niet chique gekleed hoeft te komen.

Preppy meets Little boho


Een borrel op een fijne zomerse avond, met nog een lekker zonnetje die ondergaat. Zie je het voor je? Nou deze outfits passen daar zeker bij! Joyce heeft gekozen voor een lichte set met een gebreid vestje van Geisha die lekker losjes valt. En Stefans match daarbij is een mooi jasje met een fijne streep en een chino met striksluiting van Vanguard gecombineerd met een wit overhemd. Is deze set in het wit te dragen naar een bruiloft? Dat zeker niet! Want vergeet niet regelnummer 1: alleen de bruid mag in wit, ivoor en andere tinten stralen tijdens de bruiloft.

Allard heeft een fijne lichte chino aan met een licht blauw overhemd van Scotch & Soda. Dit is gecombineerd met een nette schoen, maar kan ook makkelijk worden gedragen met een mooie, witte sneaker. Joyce heeft een brique kleurige jurk aan van Aaiko met een vleugje boho. Ben jij die hakken na een paar uurtjes ook zat? Wissel ze in voor een paar leuke sandaaltjes! Dit past perfect bij de zomerse bohemien look.

Natural


Kijk Marjan eens shinen in een mooie set van Summum. De satijnen rok met bijpassende top voelen heerlijk zacht aan, waardoor het fijn is om te dragen. Hierbij heeft ze een leren blazer van Studio AR by ARMA gecombineerd voor wanneer het wat frisser is. Om het compleet te maken, draagt ze nog een bijpassende riem en een tof tasje.

Trendy chique

Er gaat een goede vriend of een naaste familielid trouwen en je wilt graag mooi gekleed voor de dag komen. Bij Smit Mode hebben wij een ruim aanbod in kostuums van Roy Robson of een mooi colbert met bijpassend gilet van A Fish Named Fred. Combineer dit met een mooie chino, bijpassende stropdas en schoenen. Wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat je compleet de deur uit kan gaan. Dat is me toch fijn; je hoeft maar in een winkel te zijn!

Trouwkostuum

Ga je zelf trouwen en ben je op zoek naar een mooi, trendy trouwpak. Neem eens een kijkje bij de collectie van Immediate. Die hebben een pallet aan verrassende kleuren. Van ingetogen chique tot onweerstaanbaar trendy! De Italiaanse pasvorm in combinatie met soepele stoffen zorgt voor een ‘perfect match'. Heb je een bepaald item op het oog, maar staat deze niet in onze webshop? Dan kunnen wij deze wellicht nog bestellen. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een maatpak. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom eens gezellig langs; de koffie staat klaar!

Hopelijk hebben wij jou kunnen inspireren met een leuke nieuwe outfit. Of misschien juist een tof item gevonden, dat je kunt combineren met iets wat je al in je kast hebt hangen. Mocht je er niet uitkomen, dan kan je altijd even met ons bellen of kom gezellig langs in één van onze winkels. Onze modestylisten staan dagelijks voor je klaar!

Voor meer inspiratie, volg ons op Instagram!  

Liefs,

Gerlinde en Joyce










Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief